Machenike G3 V2 vs 8BitDo Ultimate C kablolu vs machenike G1 Pro

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, bu 3 seçenek arasında kaldım. Daha önce 8BitDo modeli kullanmıştım ve gayet memnundum. Lakin diğer modellerin fiyatları ve kablosuz olmaları beni cezbediyor. Sizce bu 3 seçenek arasında hangisi daha iyidir? Ayrıca G1 Pro'da sanırsam TMR joystickler mevcut.

Machenike g3 v2 mantıklı geliyor bana. Kol sanırsam easysmx d05 ile aynı. Eğer aklınıza o yatmazsa bigbig won gale hall combo veya 8bitdo ultimate 2c bakabilirsiniz
Teşekkürler, Charging Dock'la beraber gerçekten çok makul duruyor lakin G1 Pro'da TMR olduğu için aklımı karıştırdı. Ayrıca hissiyatları ve kaliteleri korkutuyor açıkçası. 8bitdo güzel hissiyat bırakıyordu.

Teşekkürler, Charging Dock'la beraber gerçekten çok makul duruyor lakin G1 Pro'da TMR olduğu için aklımı karıştırdı. Ayrıca hissiyatları ve kaliteleri korkutuyor açıkçası. 8bitdo güzel hissiyat bırakıyordu.
G1 pronun hissiyatı çok da güzel değildi açıkçası, ne tarz oyunlar oynayacaksınız bu arada ona göre başka önerim varsa onları da önereyim

G1 pronun hissiyatı çok da güzel değildi açıkçası, ne tarz oyunlar oynayacaksınız bu arada ona göre başka önerim varsa onları da önereyim
Genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım, 8bitdo'da Impulsive Trigger var mesela o özellik de hoş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı