Machenike G5 Pro V2 alınır mı?

Emirbeyq

Hectopat
Daha fazla  
PC için kullanacağım bu modelle karşılaştım marka hakkında fikirleriniz nedir genelde yerli markalar pek iyi olmuyor da, bu fiyat civarı önerebileceğiniz daha iyi bir model var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerli marka değil ki Çin malı gamepad. Kendim G1 Pro kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim: hayat kaliten değişir. O kadar net. G1 Pro'da eşleştirme sorunu yaşadım bir süre sonrasında onu da çözebildim. Onun haricinde de hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca G5 Pro V2'de PC uygulaması bulunuyor. Onu kullanması çok daha rahat olur. Ek olarak da Xbox 9. nesilden ve DualSense'den çok daha iyi olduğunun garantisini verebilirim.
Son olarak da internette araştırmana gerek kalmayacak bazı bilgiler vereyim:
Forza Horizon, Asetto Corsa gibi oyunlarda gaz hassasiyeti bulunuyor. Yani arka tetik tuşlarına ne kadar basarsanız o kadar gaz veriyor.
Şarjı uzun gidiyor(G1 Pro'da haftalık 5-6 saat kullanıyorum ve yaklaşık2-3 haftada bir şarj ediyorum. Tahmini 15 saat kullanım süresi var.
DualSense gibi tetik titreşimi yok. O tarz gamepadler çok pahalı oluyor, bulabileceğini sanmam. Ayrıca o özelliği PC'de kullanman da çok zor bu yüzden o kadar önemli bir eksi değil.
El büyüklüğünüz ortalamaysa tam ergonomik gamepad yapısına sahip bu arada.
PC'de bağlarken direkt tak çalıştır misali bağlayıp kullanıyorsunuz, ek uygulama gibi bir şey kullanmak zorunlu değil. Bilgisayarda Xbox kontolcüsü olarak geçiyor.

Marka güzel, modeli bilmiyorum ama güzeldir diye tahmin ediyorum.

Yerli dememiş bence aslında. Virgül kullanımı .
Monster'ın gamepadini kast ettiğini düşünmüyorum, kast edilemeyecek kadar kötü çünkü

Teşekkürler aklımda soru işareti kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…