A4tech Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.139 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524409729 9 Mart 2025 #1 Merhaba, gamepadi kutudan çıkan kablosu ile bağlamak istediğim zaman Warzone kolu algılamıyor. Kutudan çıkan Bluetooth Dongle'i ile bağlayabiliyorum sadece. Ne yaptıysam olmadı. Kablo ile bağlantıyı nasıl yapabilirim? Windows 10 kullanıyorum.
Merhaba, gamepadi kutudan çıkan kablosu ile bağlamak istediğim zaman Warzone kolu algılamıyor. Kutudan çıkan Bluetooth Dongle'i ile bağlayabiliyorum sadece. Ne yaptıysam olmadı. Kablo ile bağlantıyı nasıl yapabilirim? Windows 10 kullanıyorum.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 995 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Gamepadin arkasında bağlantı modları arasında geçiş yapabileceğiniz bir düğme varsa onu bir kontrol edin.
Gamepadin arkasında bağlantı modları arasında geçiş yapabileceğiniz bir düğme varsa onu bir kontrol edin.
A4tech Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.139 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524409729 9 Mart 2025 #3 ÖzdemirBurak dedi: Gamepadin arkasında bağlantı modları arasında geçiş yapabileceğiniz bir düğme varsa onu bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet arkasında modlar mevcut. PC'ye getiriyorum Windows kolu Xbox 360 olarak görüyor ama oyunda çalışmıyor ve Warzone kolu görmüyor.
ÖzdemirBurak dedi: Gamepadin arkasında bağlantı modları arasında geçiş yapabileceğiniz bir düğme varsa onu bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet arkasında modlar mevcut. PC'ye getiriyorum Windows kolu Xbox 360 olarak görüyor ama oyunda çalışmıyor ve Warzone kolu görmüyor.