Machenike GX30 alınır mı?

BALAYLAR

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar herkese.
Birkaç gündür Gaming kulaklık araştırması içerisindeyim. Aşırı yüksek bütçelere çıkmak yerine 7.1'e sahip F/P ürünleri araştırıyordum. Karşıma birçok kez konuda yazdığım machenike GX30 kulaklığı çıktı. Kullanan veya önerisi olan var mı?

Sipariş ettim, yarın elimde olacak. Değerlendirme yaparım burdan.

Ses kalitesi gayet güzel. Tasarım baya iyi. Mikrofonu aşırı iyi. Halledemediğim tek şey Driver'ı oldu. Bir türlü kuramadım.

Son düzenleme:
Birkaç gündür bilgisayara geçmiyordum o yüzden yanıtlarınızı şimdi görüyorum. Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sipariş vericem şu an.
Gamersarena sitesinde gank sitesine göre biraz daha ucuz o siteyi önerir misiniz

Ben n11 den aldım hocam, instagramdan incelemesini görmüştüm. Voice Quality ve Tasarım açısından beklentimin bile üzerindeydi sanki razer - corsair kullanıyormuşsun gibi. Fiyatına göre çok çok iyi tavsiye ederim.

Windows işletim sistemi olmadığı için driverini kuramıyorum sizce çok problem olur mu gaming için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…