efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:14 #1 @kxy hocam sen bir ayardan bahsediyordun nasıl yapacağım onu? Ses boğuk geliyormuş gibi hissetiriyor şu an. Bir de driveri kurmaya çalışırken böyle bir hata yiyorum. Son düzenleme: Bugün 03:39
@kxy hocam sen bir ayardan bahsediyordun nasıl yapacağım onu? Ses boğuk geliyormuş gibi hissetiriyor şu an. Bir de driveri kurmaya çalışırken böyle bir hata yiyorum.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.328 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 49 dakika önce #2 efebatiin dedi: @kxy hocam sen bir ayardan bahsediyordun nasıl yapacağım onu? Ses boğuk geliyormuş gibi hissetiriyor şu an. Eki Görüntüle 2608629 Bir de driveri kurmaya çalışırken böyle bir hata yiyorum. Genişletmek için tıkla... Driver kurulum dosyasinin ismindeki Çince karakterleri silip W11 klasorunden veya Windows 10 kullaniyorsaniz W10 klasorunden kurulumu yapin hocam. Son düzenleme: 40 dakika önce
efebatiin dedi: @kxy hocam sen bir ayardan bahsediyordun nasıl yapacağım onu? Ses boğuk geliyormuş gibi hissetiriyor şu an. Eki Görüntüle 2608629 Bir de driveri kurmaya çalışırken böyle bir hata yiyorum. Genişletmek için tıkla... Driver kurulum dosyasinin ismindeki Çince karakterleri silip W11 klasorunden veya Windows 10 kullaniyorsaniz W10 klasorunden kurulumu yapin hocam.