wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.648 Çözümler 9 13 Kasım 2025 #1 İyi sosyaller, Kulaklığın driverini indirdim. Uygulamasından mı açmamız lazım yoksa gerek yok mu? Uygulama ayarlarında 7.1 Virtual speaker shifter var, o nedir?
İyi sosyaller, Kulaklığın driverini indirdim. Uygulamasından mı açmamız lazım yoksa gerek yok mu? Uygulama ayarlarında 7.1 Virtual speaker shifter var, o nedir?
Mursel55 Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 651 Makaleler 2 Pazartesi 11:17 #2 wherwismymnd dedi: İyi sosyaller, Kulaklığın driverini indirdim. Uygulamasından mı açmamız lazım yoksa gerek yok mu? Uygulama ayarlarında 7.1 Virtual speaker shifter var, o nedir? Genişletmek için tıkla... 7.1 Ayarını açıp kapatabilirsin istersen ordan Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: İyi sosyaller, Kulaklığın driverini indirdim. Uygulamasından mı açmamız lazım yoksa gerek yok mu? Uygulama ayarlarında 7.1 Virtual speaker shifter var, o nedir? Genişletmek için tıkla... 7.1 Ayarını açıp kapatabilirsin istersen ordan
KS KS wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.648 Çözümler 9 Salı 21:44 #3 Mursel55 dedi: 7.1 Ayarını açıp kapatabilirsin istersen ordan Genişletmek için tıkla... Bulsam açıp kapatacağım hocam sorun o bulamadım. Artı 0 Eksi
Mursel55 dedi: 7.1 Ayarını açıp kapatabilirsin istersen ordan Genişletmek için tıkla... Bulsam açıp kapatacağım hocam sorun o bulamadım.