Machenike GX30 Pro vs ATK Mercury I

Bütçe
2000 civarı

LoserIl

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda Machenike GX30 Pro ile ATK Mercury I arasında kaldım. Eğer ATK Mercury I alacaksam Wraith için kupon veya indirim bulmalıyım yoksa bütçemi aşıyor. Hatta Gank sitesi için varsa o da güzel olur.
Benim için önemli olan şeyler:
  • Counter Strike gibi rekabetçi oyunlarda gecikme yapmaması, ses kasma konusunda iyi olması
  • Kafamı ağrıtmaması
  • Müzik dinlerken ses kalitesinin iyi olması
  • Mikrofonun temiz ses vermesi (Çok kaliteli olmasına gerek yok video veya yayınla uğraşmıyorum ama arkadaşlarımla konuşurken ses anlaşılır gitmeli)

Daha az önemli olan şeyler:
  • RGB Kalitesi umurumda değil zaten mümkün olursa kapatırım
  • Ses yüksekliği. Çok gürültülü kullanmıyorum zaten

Yardımlarınız için teşekkürler

GX30 Pro daha iyi. Mercury de bazı sorunlar vardı galiba en son. Malzeme kalitesi kötü diyorlardı ona.
Konuyu açtıktan sonra biraz daha baktım ve GX30 Pro çok daha az yoruma sahip olmasına rağmen ortalamada Mercury daha olumlu yorumlara sahip. Mercury için bildiğiniz bir indirim var mı? İyzico vb. yerlerden gelen indirimler de olur.

GX30 Pro daha iyi. Mercury de bazı sorunlar vardı galiba en son. Malzeme kalitesi kötü diyorlardı ona.
GX30 Pro hakkında çok az yorum bulunduğu için korkuyorum ama sanırım alacağım.

Son düzenleme:
hocam aldiniz mi konuyu hortlatiyorum ama merak ettim. bende mchose v9 pro ile gx30 pro arasinda kaldim

Aldınızmı bende alcamda

Aldınız mı bende alacağım da.

Hocam ben aldim 1.5 haftalik deneyimlerim su yonde.

Ses kalitesi ust duzey, bas tiz cok anlamam ama cok iyi. 7.1 modu ve muzik ses modu berbat.

Baglanti olarak şarj seviyesine gore degisiyor sanirim. Bazen evin bir ucundan bir ucuna gidiyorum bazen koridorda kopuyor.

Mikrofon hem icine gomulu halde iken hem de acik halde calisabiliyor. İcine gomuluyken ses kalitesi dusuyor ama.

Oyun oynarken arada kopmalar yasiyorum, baglanti olarak 2.4 kullanıyorum kasamda Type-C var direkt Type-C'yi bagladim.

hocam aldiniz mi konuyu hortlatiyorum ama merak ettim. bende mchose v9 pro ile gx30 pro arasinda kaldim
Aldınızmı bende alcamda
Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. 2000 Liraya HyperX Cloud Core 2 aldım sarı siteden buldum sıfırdı. Çok güzel kulaklık her şeyi mükemmel. Bunu almasam GX30 Pro alacaktım onu söyleyeyim.

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. 2000 Liraya HyperX Cloud Core 2 aldım sarı siteden buldum sıfırdı. Çok güzel kulaklık her şeyi mükemmel. Bunu almasam GX30 Pro alacaktım onu söyleyeyim.
ben aldim hocam cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…