Ürünü bu forumdan bir arkadaş tavsiye etti aldım ama sesleri çok değişik geliyor. Yani sesler en sonda Valorant'ta da aynı şekil en son ama sanki çok düşük ses veriyormuş gibi hissiyat veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Çok derinden ses geliyor gibi hissediyorum 2 bin TL'den 1600 düşmüş ama promosyon koduyla 1400 liraya almıştım bu fiyata böyle bir ses olma ihtimali var mı?
USB portunu değiştirin. Sisteminizden kaynaklı bir sorun olabilir veya Windows kaynaklı bir sorun. Aynı kulaklık bende de var ve öyle bir olay yaşamadım yaşayana da denk gelmedim.
USB portunu değiştirin. Sisteminizden kaynaklı bir sorun olabilir veya Windows kaynaklı bir sorun. Aynı kulaklık bende de var ve öyle bir olay yaşamadım yaşayana da denk gelmedim.
Herhangi birisine takabilirsin. Kasadakine değil anakartın girişlerinden birisine tak. Dip ses vs. gibi parazit sorunları genelde bundan kaynaklı olabiliyor.
Herhangi birisine takabilirsin. Kasadakine değil anakartın girişlerinden birisine tak. Dip ses vs. gibi parazit sorunları genelde bundan kaynaklı olabiliyor.