Machenike GX30 vs Havit H2002P

Öbür kulaklığı bilmiyorum ama Havit H2002Pyi yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor sadece kulaklık pedleri ufak aşındı. Bence oyunlarda da güzel 7.1 özelliği var. Yine de başkalarının yorumlarını bekleyin ama diğer kulaklık daha iyi olabilir.

Öbür kulaklığı bilmiyorum ama Havit H2002Pyi yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor sadece kulaklık pedleri ufak aşındı. Bence oyunlarda da güzel 7.1 özelliği var. Yine de başkalarının yorumlarını bekleyin ama diğer kulaklık daha iyi olabilir.
diğer kulaklıkla ilgili çok şey bulamadım zaten hocam. bildiğim yoldan gideyim ben eniyisi haviti alim

diğer kulaklıkla ilgili çok şey bulamadım zaten hocam. bildiğim yoldan gideyim ben eniyisi haviti alim
Gx30 gayet iyi kulaklık dostum eski kullandığım kulaklık şuan gx60 kullanıyorum . Bir çok konuda açılmıştı sitede aslında denk gelmemiş olabilirsiniz ama garantisini verebilirim kalite açısından sorunsuz. Gx60 çok çabuk satıldı stokları yok şuan ama gx30 da çok iyi bir kulaklık kablosuz olanıda aynı şekilde kullanan arkadaşlar vardır.

GX30 gayet iyi kulaklık dostum eski kullandığım kulaklık şu an GX60 kullanıyorum. Birçok konuda açılmıştı sitede aslında denk gelmemiş olabilirsiniz ama garantisini verebilirim kalite açısından sorunsuz. GX60 çok çabuk satıldı stokları yok şu an ama GX30 da çok iyi bir kulaklık kablosuz olanı da aynı şekilde kullanan arkadaşlar vardır.

Herkesin kulağı aynı değil, garantisini vermen bir şeyi değiştirmiyor. Kulaklık çoğunluğa bakarak alınır, çünkü dediğim gibi herkesin kulağı aynı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı