Machenike GX30 vs Machenike GX30 Pro vs Fifine Ampligame H9

radeonn

Femtopat
Daha fazla  
Şu anlık Machenike GX30 gözüme iyi geldi, GX30 Pro ve H9 GX30'dan 1000 TL civarı daha fazla, sizce ekstradan 1000 TL vermeliyim yoksa GX30 iyi midir? (şimdi farkettim itopyada ampligame h9'un stoğu yokmuş, diğer sitelerdede 3000 tl civarında ve ben o fiyata çıkamam o yüzden şimdilik gx30 ve gx30 pro arasındayım.)

Son düzenleme:
GX30 Pro kablosuz kulaklık bence en önemli fark bu. Şarj süresi de yeterli deniyor.
bende açıkçası kablolu kullanmaktan sıkıldım, o yüzden gx30 pro da istiyor gibiyim fakat ses kalitesi hakkında bir çok kötü yorum gördüm, bazıları eq ayarı yapmalarına rağmen düzelmediğini söylüyor o yüzden biraz kafam karışık açıkçası.

Bende açıkçası kablolu kullanmaktan sıkıldım, o yüzden GX30 Pro da istiyor gibiyim fakat ses kalitesi hakkında birçok kötü yorum gördüm, bazıları EQ ayarı yapmalarına rağmen düzelmediğini söylüyor o yüzden biraz kafam karışık açıkçası.

Ben öyle bir yorum görmemiştim. Bazen sorun kulaklık tarafından olmayabiliyor bu yüzden bir şey diyemem. Gördüğüm kadarıyla kaliteli duruyor. Ben de GX60 ile bu model arasında kaldım. GX60 stoğu bulursam almayı düşünüyorum.

@Mantar09 bu arkadaş birkaç konuda önermişti bu modeli bir de ona sormak lazım fikrini.

Şu anlık machenike GX30 gözüme iyi geldi, GX30 Pro ve H9 GX30'dan 1000 TL civarı daha fazla, sizce ekstradan 1000 TL vermeliyim yoksa GX30 iyi midir? (şimdi fark ettim İtopya'da ampligame h9'un stoğu yokmuş, diğer sitelerdede 3000 TL civarında ve ben o fiyata çıkamam o yüzden şimdilik GX30 ve GX30 Pro arasındayım.)

Kablosuz istiyorsan GX30 Pro diğer gibi ses kalitesi iyi bir şey alayım diyorsan Fifine h9.

Şu anlık Machenike GX30 gözüme iyi geldi, GX30 Pro ve H9 GX30'dan 1000 TL civarı daha fazla, sizce ekstradan 1000 TL vermeliyim yoksa GX30 iyi midir? (şimdi farkettim itopyada ampligame h9'un stoğu yokmuş, diğer sitelerdede 3000 tl civarında ve ben o fiyata çıkamam o yüzden şimdilik gx30 ve gx30 pro arasındayım.)
Daha önce gx30 kullandım bir sorun çıkmadı ne mikrofon ne ses tak çalıştır. Arkadaşın dediği gibi sorunlar kulaklıktan değil bazı sorunlar pc de kurulan ses programları ayarlarından oluyor ben daha önceki kulaklık ayar yapmak için farklı programlar indirmiştim tüm ses ayarları bozulmuştu hangi kulaklığı alırsan al ses bozuk geliyordu o yüzden kulaklık ile alakalı değilde daha önce ayarları kurcalayanlar oluyor sistemin o yüzden bozuk gelebilir gx30 Pro kullanmadım ama dediğin gibi yorum denk gelmedim aklında soru işareti olursa diğer markalarıda araştırabilirsin havit fifine gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı