Machenike K1 alınır mı?

210 TL :D
Bu arada klavyeyi aldım, hatayı söylediğim için 250 TL indirim kuponu verdiler klavye bana 500 TL'ye geldi.

Süper olmuş ama eminim hatayı söylemeseydiniz 210 TL'ye alacak olma ihtimaliniz sürekli aklınızı kurcalamıştır :D Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Hocam konuyla alakası yok biliyorum ama klavyeden memnun musunuz? Gece saatlerinde tuşları gözüküyor mu? Hiçbir inceleme bulamadım klavye hakkında.

Klavyenin bana göre artıları eksileri şöyle;
Artıları.
-Tuşların çok sessiz olması.
-Ses tekerleğinin olması.
-RGB olması.
-Anti-Ghosting olması.
Eksileri.
-Gece tuşlar gözükmüyor (ben çok zorlanmadım ancak bazen eksikliğini hissedebiliyorum)
-Space ve enter tuşunda çok ufak yay sesi geliyor o da normal klavye membran olduğu için.
-Klavyede ayarladığım renk her bilgisayarı aç kapat yaptığımda resetleniyor.

Eğer membran bir klavye istiyorsanız alabilirsiniz ancak mekanikte kullanırım diyorsanız üstüne ekleyip mekanik klavye almanızı öneririm, ben sessiz bir klavye istediğim için bunu aldım.

Klavyenin bana göre artıları eksileri şöyle;
Artıları.
-Tuşların çok sessiz olması.
-Ses tekerleğinin olması.
-RGB olması.
-Anti-Ghosting olması.
Eksileri.
-Gece tuşlar gözükmüyor (ben çok zorlanmadım ancak bazen eksikliğini hissedebiliyorum)
-Space ve enter tuşunda çok ufak yay sesi geliyor o da normal klavye membran olduğu için.
-Klavyede ayarladığım renk her bilgisayarı aç kapat yaptığımda resetleniyor.

Eğer membran bir klavye istiyorsanız alabilirsiniz ancak mekanikte kullanırım diyorsanız üstüne ekleyip mekanik klavye almanızı öneririm, ben sessiz bir klavye istediğim için bunu aldım.
Teşekkür ederim, bende sessiz bir klavye arıyorum aslında o yüzden bu model aklıma yatmıştı. Yazım hissi nasıl peki iyi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı