Machenıke K500-B68 mekanik klavye alınır mı?

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Temu'dan belki ucuz olur diye %65 klavye arayışına girdim. Şu anki klavyem %60 klavye ama yön tuşları olmadığı için pek rahat ettirmiyor özellikle EU4 gibi oyunlarda yön tuşlarını çok kullanıyorum. Machenıke K500-B68 mekanik klavye, 65% isimli bir klavye buldum.

1743411770249.png

Bulmanıza yardımcı olsun diye fotoğrafını da koyayım. Bu klavye nasıldır alınır mı? Ya da daha uygun fiyata alınabilir bir klavye var mıdır? Bütçem 1700 gibi.

Merhaba. Temu'dan belki ucuz olur diye %65 klavye arayışına girdim. Şu anki klavyem %60 klavye ama yön tuşları olmadığı için pek rahat ettirmiyor özellikle EU4 gibi oyunlarda yön tuşlarını çok kullanıyorum. Machenıke K500-B68 mekanik klavye, 65% isimli bir klavye buldum.

Eki Görüntüle 2458076

Bulmanıza yardımcı olsun diye fotoğrafını da koyayım. Bu klavye nasıldır alınır mı? Ya da daha uygun fiyata alınabilir bir klavye var mıdır? Bütçem 1700 gibi.

Bunda Huano switchler vardı diye hatırlıyorum bu fiyata güzel. Ancak bütçen 1.700 ise Elektronik: MCHOSE G75 Pro İyzico ile 1600 TL bu konudaki klavyeyi öneririm.

Değmez hocam. Üstteki konudaki klavye çok daha iyi.

Merhaba yine klavye ile ilgili bir sorum olacaktı. Ben MCHOSE G75 Pro tofu modelini aldım (telefonumda sıkıntı çıkması yüzünden sadece Parolapara'nın vermiş olduğu 400 TL'yi kullanabildim). Klavyenin kendi tuşları gibi Türkçe harfler içeren keycapsleri nereden bulabilirim?

Merhaba yine klavye ile ilgili bir sorum olacaktı. Ben MCHOSE G75 Pro tofu modelini aldım (telefonumda sıkıntı çıkması yüzünden sadece Parolapara'nın vermiş olduğu 400 TL'yi kullanabildim). Klavyenin kendi tuşları gibi Türkçe harfler içeren keycapsleri nereden bulabilirim?

Maalesef sideprint keycaps Türkçe bulman imkansız.

Maalesef sideprint keycaps Türkçe bulman imkansız.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum klavye az önce elime ulaştı ama dongle kapağını çıkartamıyorum sıkışmış. Bir bilginiz var mı sadece press yazan yere basmamız yetmiyor mu?

Not: Yazdığım gibi tekrar deneyim dedim ve çıkardım. Bu klavyeyi bana tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum klavye az önce elime ulaştı ama dongle kapağını çıkartamıyorum sıkışmış. Bir bilginiz var mı sadece press yazan yere basmamız yetmiyor mu?

Not: Yazdığım gibi tekrar deneyim dedim ve çıkardım. Bu klavyeyi bana tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim.

Rica ederim hocam hayırlı olsun :)

Rica ederim hocam hayırlı olsun :)

Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Ben klavyeyim neredeyse 3 haftadır kullanıyorum. Bana ilk geldiği zaman şarjı dolu geldi. 1 hafta falan rahat kullandım sonra %80 gibi o civarlara kadar doldurdum (pil sağlığı için %30 ve %80 civarlarında kullanıyorum) ama ilk gün ki gibi şarjı o kadar uzun gitmedi tersine hızlı bitiyor gibi gelmeye başladı bu normal mı yoksa benim klavye de mi sıkıntı var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu sabah bataryası bitmişti tam doldurmadım çok ufak kaldı dolmasına sonra çektim 30 dk gibi bir zaman sonra tekrar baktım çok kısa bir zamana göre bataryası biraz fazla azaldığını gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı