Rehber Machenike K500Pro B94 tri mode deneyimim

Kasv4

Megapat
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Normalde hiç öneri yapmam ama bu klavye çok hoşuma gitti ve fiyatı da aşırı makul geldi bir kablosuz klavyeye göre.
Klavye machenike K500Pro b94. ilk başta bu ne ya alınır mı? Demiştim ama son zamanlarda bir sürü farklı klavye markası çıkınca şans vermek istedim. Outemu Silver switch tuşlara sahip ve sesi aşırı çok tatlı tok bir sesi var. Ne mavi gibi gürültülü ne kırmızı gibi tak tuk tam ortası tatlı bir sesi var. İlla kırmızı ya da mavi arayan arkadaşların denemesi lazım.

Fiyatı 2300Tl reklam olmasın diye link bırakmıyorum isteyen olursa yada sorun olmayacaksa ekleyebilirim tabii.

Artıları:
  • Tuş sesi güzel hoş ve tok.
  • RGB aydınlatması var düzenlenebiliyor.
  • Makro tuş ataması ve multimedia mevcut.
  • Kablosuz (wrelless ve BT ile kablosuz bağlabiliyor) kablo da çıkıyor içinden.
  • Şarjı 5 gün rahat götürüyor.
  • Ekstra yedek switch çıkıyor içinden.

Eksileri:
  • Bana göre bilek desteği her klavyede olmalı bunda çıkmıyor olsa güzel olur.
  • Del, Home, End gibi tuşları FN ile kullanılıyor ama çok büyük bir eksi değil bence.
IMG-20250314-WA0043.jpg
IMG-20250314-WA0042.jpg
IMG-20250314-WA0041.jpg
IMG-20250314-WA0040.jpg
IMG-20250314-WA0039.jpg
IMG-20250314-WA0038.jpg

Dosya Ekleri

• IMG-20250314-WA0037.jpg
    IMG-20250314-WA0037.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 57
Hayırlı olsun, sorunsuz şekilde kullanırsınız umarım. Outemu switchler genelde çok kaliteli olmuyor ama benim bahsettiğim düz red, brown switch olanları için geçerli. Silver switchlerini ilk defa bir klavyede gördüm o yüzden uzun süreli kullanımdan sonra bir sorun olursa güncelleme yaparsanız çok iyi olur.

Bir de aynı modeli 1700 e görmüştüm ama sanırım o kablolu modeliydi. İkisi için de güzel fiyat olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı olsun, sorunsuz şekilde kullanırsınız umarım. Outemu switchler genelde çok kaliteli olmuyor ama benim bahsettiğim düz red, brown switch olanları için geçerli. Silver switchlerini ilk defa bir klavyede gördüm o yüzden uzun süreli kullanımdan sonra bir sorun olursa güncelleme yaparsanız çok iyi olur.

Bir de aynı modeli 1700'e görmüştüm ama sanırım o kablolu modeliydi. İkisi için de güzel fiyat olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim 1 aydır falan kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım vallahi konuyu da uzun kullanım olarak geç açtım zaten. Ayrıca L8 Air mouse de almıştım onun da konusunu açacağım ondan da memnunum.

Teşekkür ederim 1 aydır falan kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım vallahi konuyu da uzun kullanım olarak geç açtım zaten. Ayrıca L8 Air mouse de almıştım onun da konusunu açacağım ondan da memnunum.
Mouse da fena durmuyor hocam. MCU da sorun yoksa ergo sevenler için fena olmayan bir mouse gibi. Sizdeki hangi model hocam?

1742132221010.png

İki modeldeki mcu yu da ilk defa gördüm ama siz zaten deneyimlediğiniz için ufak bir yorum yapabilirsiniz.

@enzyyx mcu ları hakkında bilgin var mı hocam?

Mouse da fena durmuyor hocam. Mcu da sorun yoksa ergo sevenler için fena olmayan bir mouse gibi. Sizdeki hangi model hocam?

Eki Görüntüle 2446986
İki modeldeki mcu yu da ilk defa gördüm ama siz zaten deneyimlediğiniz için ufak bir yorum yapabilirsiniz.

@enzyyx mcuları hakkında bilgin var mı hocam?

Bendeki standart versiyon olan. Ama 3395 kullanıyormuş.

hocam klavyeyle aran nasıl almayı düşünüyorum olumlu olumsuz tecrübeni paylaşırsan sevinirim. en çok ses olayını merak ediyorum. sessiz olması veya az sesli olması tercihim. outemu switchler için olumsuz yorum da çok görüyorum ne dersin.

Son düzenleme:
hocam klavyeyle aran nasıl almayı düşünüyorum olumlu olumsuz tecrübeni paylaşırsan sevinirim. en çok ses olayını merak ediyorum. sessiz olması veya az sesli olması tercihim. outemu switchler için olumsuz yorum da çok görüyorum ne dersin.

Valla hocam video atarım bir şekilde yüklenecek site lazım bana onun dışında aşırı memnunum var ya geçen gün red sw klavyem vardı onu satayım dedim fotoğraflarını falan çekmek için pc taktım red sw bile gürültülü geldi bana o derece güzel şu an gözün kapalı al derim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı