Kasv4
Megapat
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Normalde hiç öneri yapmam ama bu klavye çok hoşuma gitti ve fiyatı da aşırı makul geldi bir kablosuz klavyeye göre.
Klavye machenike K500Pro b94. ilk başta bu ne ya alınır mı? Demiştim ama son zamanlarda bir sürü farklı klavye markası çıkınca şans vermek istedim. Outemu Silver switch tuşlara sahip ve sesi aşırı çok tatlı tok bir sesi var. Ne mavi gibi gürültülü ne kırmızı gibi tak tuk tam ortası tatlı bir sesi var. İlla kırmızı ya da mavi arayan arkadaşların denemesi lazım.
Fiyatı 2300Tl reklam olmasın diye link bırakmıyorum isteyen olursa yada sorun olmayacaksa ekleyebilirim tabii.
Artıları:
Eksileri:
Klavye machenike K500Pro b94. ilk başta bu ne ya alınır mı? Demiştim ama son zamanlarda bir sürü farklı klavye markası çıkınca şans vermek istedim. Outemu Silver switch tuşlara sahip ve sesi aşırı çok tatlı tok bir sesi var. Ne mavi gibi gürültülü ne kırmızı gibi tak tuk tam ortası tatlı bir sesi var. İlla kırmızı ya da mavi arayan arkadaşların denemesi lazım.
Fiyatı 2300Tl reklam olmasın diye link bırakmıyorum isteyen olursa yada sorun olmayacaksa ekleyebilirim tabii.
Artıları:
- Tuş sesi güzel hoş ve tok.
- RGB aydınlatması var düzenlenebiliyor.
- Makro tuş ataması ve multimedia mevcut.
- Kablosuz (wrelless ve BT ile kablosuz bağlabiliyor) kablo da çıkıyor içinden.
- Şarjı 5 gün rahat götürüyor.
- Ekstra yedek switch çıkıyor içinden.
Eksileri:
- Bana göre bilek desteği her klavyede olmalı bunda çıkmıyor olsa güzel olur.
- Del, Home, End gibi tuşları FN ile kullanılıyor ama çok büyük bir eksi değil bence.