Rehber Machenike K500Pro B94 tri mode deneyimim

Şu siteden yapabilirsin hocam.

Biraz geç oldu kusura bakmayın. Videosunu çektim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam klavyeyi aldım, şu anda da klavyemden yazıyorum. gerçekten çok tatlı bir yazımı var. gece kullandığım için ışıklandırması önemliydi, o konuda da bayağı hoşuma gitti. beklentilerimi rahat rahat karşıladığını söyleyebilirim, deneyimin için teşekkürler

Hâlâ kullanıyor musunuz acaba? Hiç gecikmesi veya bi anda bağlantı kopması falan oluyor mu? Bende almayı düşünüyorum da luan Aiga Df98 kullanıyorum ama iade edeceğim. Onun yerine bunu almak istiyorum.

Hâlâ kullanıyor musunuz acaba? Hiç gecikmesi veya bi anda bağlantı kopması falan oluyor mu? Bende almayı düşünüyorum da luan Aiga Df98 kullanıyorum ama iade edeceğim. Onun yerine bunu almak istiyorum.
hocam ben halen kullanıyorum, %90 kablolu şekilde kullanıyorum. herhangi bir gecikme hissetmiyorum, cs ve battlefield oynuyorum yoğun şekilde. açıkçası aldığıma pişman olmadım hiç. tek sorun bana göre sorun da değil tuş dizilimi ingilizce ama harflerin yerini bildiğin zaman sorun olmuyor. gerek yok dersen suan yazdıgım gıbı noktalama ısaretlerıne dıkkat etmeden de yazabılıyorsun tamamen keyfıne kalmıs yanı )

Hocam peki kablosuz kullanımda bir sorun oluyor mu ya. Ben kablo karmaşasından sıkıldım da Aigo marka bir klavye almıştım, istediğim gibi çıkmadı açıkçası. Ve Machenike'de bayağı güven verici bir marka gibi duruyor. Aigo'yu iade edip bunu alacağım bu arada.

Gözün kapalı alabilirsin hocam hiç bir sorunu çıkmadı hala kullanıyorum bile

Gözün kapalı alabilirsin hocam hiç bir sorunu çıkmadı hala kullanıyorum bile
Çok sağolun hocam. Umarım iadeyi kabul ederler. Çünkü gerçekten bu klavyeden kurtulmak istiyom ya ne bir driveri var, ne adam akıllı bir orijinal sitesi var her şeyiyle çok kötü. Hakkını yemeyeyim switch sesi falan güzel hani yazma hissiyatı falan iyi ama bu eksilerde görmezden gelinemeyecek kadar büyük bence. Birde yine Machenike'nin L8 pro mousesini alacaktım sizde kullanıyorsunuz galiba. Hâlâ memnunsanız onuda net alıcam.

hocam yalan olmasın kablosuz çok kullanmadım ilk zamanlar test yaptım o ara kullandım biraz. oyunlara falan da girdim fps tarzı csgo, bf gibi pek bi sıkıntı görmedim. ama aşırı profsan ve önemliyse gecikme değeri iyi bi araştırmanı öneririm, bana yetiyor anlayacağın

Yok be hocam profluk ne arasın bende sorunsuz olduğuna emin oldum artık gönül rahatlığıyla alıcam klavyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…