Machenike L7 Air Tri-Mode 4K beyaz gaming mouse, 4K çözünürlük desteği ve tri-mode bağlantı özellikleriyle oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
Machenike L7 Air Tri-Mode 4K beyaz gaming mouse, 4K çözünürlük desteği ve tri-mode bağlantı özellikleriyle oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
O yazdıkları %41 kolpa zaten ama bir miktar düşmüş yine de fiyatı, üstüne kupon indirimiyle de güzel fiyata geliyor. Bir bakarım kullanıcı yorumlarına, tabi bulabilirsem.
Yine de çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama emin olmak lazım.
O yazdıkları %41 kolpa zaten ama bir miktar düşmüş yine de fiyatı, üstüne kupon indirimiyle de güzel fiyata geliyor. Bir bakarım kullanıcı yorumlarına, tabii bulabilirsem.
Yine de çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama emin olmak lazım.
Kesin bir şey demek zor hocam, tek diyebileceğim kağıt üstünde iyi bir model fiyatına göre ama kullanıcı deneyimi yok. Risk alıp almamak sana kalmış ama risk almak istemiyorsan aynı fiyatlarda sc680 modelini alabilirsin.
Kesin bir şey demek zor hocam, tek diyebileceğim kağıt üstünde iyi bir model fiyatına göre ama kullanıcı deneyimi yok. Risk alıp almamak sana kalmış ama risk almak istemiyorsan aynı fiyatlarda SC680 modelini alabilirsin.
Kasım ayı indirim gelir mi bilmiyorum ama stok biterse üzülürsün öyle söyleyim. Yine de acelesi yoksa bekleyip o zaman gelen indirimleri değerlendirebilirsin tabi.