Rangan Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:04 #121 Benim teslimat tarihi 4 Aralık gosteriyodu dağıtıma bile çıkmamış.Hepsijet bazen 1 günde bazen 1 haftadan fazla sürede getiriyor.
Benim teslimat tarihi 4 Aralık gosteriyodu dağıtıma bile çıkmamış.Hepsijet bazen 1 günde bazen 1 haftadan fazla sürede getiriyor.
Mursel55 Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 668 Makaleler 2 Bugün 11:46 #122 Rangan dedi: Benim teslimat tarihi 4 Aralık gosteriyodu dağıtıma bile çıkmamış.Hepsijet bazen 1 günde bazen 1 haftadan fazla sürede getiriyor. Genişletmek için tıkla... Kargo firması ile alakalı bir durum sanırım , ürün kargoya teslim edildi gözüküyor mu?
Rangan dedi: Benim teslimat tarihi 4 Aralık gosteriyodu dağıtıma bile çıkmamış.Hepsijet bazen 1 günde bazen 1 haftadan fazla sürede getiriyor. Genişletmek için tıkla... Kargo firması ile alakalı bir durum sanırım , ürün kargoya teslim edildi gözüküyor mu?
Rangan Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:54 #123 Mursel55 dedi: Kargo firması ile alakalı bir durum sanırım , ürün kargoya teslim edildi gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Transfer sürecinde diyor.Destege ulaştım yardımcı olcaz destek oluşturduk falan dediler.
Mursel55 dedi: Kargo firması ile alakalı bir durum sanırım , ürün kargoya teslim edildi gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Transfer sürecinde diyor.Destege ulaştım yardımcı olcaz destek oluşturduk falan dediler.