Ücretsiz Epic Games Machinarium ve Make Way ücretsiz!

Joaquim

Hectopat
Makaleler
2
Machinarium ve Make Way, Epic Games'te 4 Eylül'e kadar ücretsiz dağıtılıyor.

1756393520304.png

1756393527892.png

Son düzenleme:
Hiç duymadım bu oyunları güzel mi?
Diğer Make Way'i bilmem ama Machinarium 2009 çıkışlı küçük bir ekip tarafından yapılan ilk Indie yapımlardan biri. Braid gibi öncülerden sayılabilir sanırım. Point and Click Adventure dediğimiz 90'ları yaşamış insanların çok iyi bildiği türü kullanıyor.

Metacritic puanlarıda yüksek:

Bu haftanın ücretsiz oyunları Machinarium ve Make Way.

Teşekkürler. Machinarium bir yerden tanıdık geliyor sanki. Make Way oyunu da güzel görünüyor.

Teşekkürler. Machinarium bir yerden tanıdık geliyor sanki. Make Way oyunu da güzel görünüyor.
Rica ederim. Evet bana da tanıdık geliyor. Robot ana karakteri daha önce gördüğüme eminim

Diğer Make Way'i bilmem ama Machinarium 2009 çıkışlı küçük bir ekip tarafından yapılan ilk Indie yapımlardan biri. Braid gibi öncülerden sayılabilir sanırım. Point and Click Adventure dediğimiz 90'ları yaşamış insanların çok iyi bildiği türü kullanıyor.

Metacritic puanlarıda yüksek:
Mobil sürümü de ücretsiz. İstersen telefondan da oynayabilirsin.

tr-3p-final-freegames-fb-tw-image-1920x1080-fc58257aab4e.jpg

Machinarium sağlam bir bulmaca oyunu. Yıllardır olan bir oyun çocuğumuz küçükken demosunu oynamıştır. Geçenlerde bu oyunun yapımcısının bir sürü oyununu dağıttılar. Bundan 3-4 ay önce merak edip tüm oyunlarını indirip çoğunu bitirdim telefonda. Belki bilgisayardan çok sarmayabilir ancak telefonda özellikle uzun yolculuklarda iyi gidiyor. Çoğu kısa oyun, 1-2 saate bitenleri de var 3-4 saate de. Oyunların çizim tarzı, animasyonları ve bulmacaları güzel. Mobile Epic Games indirip oynanıyor diye biliyorum, Epic Games'in çoğu bedava oyunundan iyidir bu oyunlar. Çöp diyemem oyunlar için, parayla satın alıp verdiğim paraya değen oyunlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı