Macintosh sistem yaptırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Patr0n

Hectopat
Merhaba. Ben de macintosh sistem yaptırmak istiyorum, siz yapıyor musunuz ? Özel mesaj atamıyorum size nasıl ulaşacağım ?

Yoook ben ayrımcılık olsun diye demedim. Başlıkta Hackintos sistem topluyoruz yazınca, onu öyle algıladım ben. Ya benim Monster Marka Laptop'um var. Recep beyin anlattığı sistemle çok defa denedim. Yalnız her seferinde ekran kartında sorun cıkardı. Galiba uyumlu değil Nvidia 675m. Bende o yüzden sıfırdan bir kasa toplamak istiyorum masaüstü iki tane final cut kullanmam lazım. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme olmasın ama nVidia hepsi uyumlu diye biliyorum. Sorunları yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Nvidia'nın yeni nesil optimus ekran kartları, yeni nesil laptoplarda Macosx mavericks-mountain lion ve lionda çalışmamaktadır... Yalnızca masaüstü sistemlerde gömülü olmayan harici Nvidia ekran kartları çalışmaktadır... Bunun dışında eski nesil laptoplarda Nvidia 9800 ya da gt330 eski nesil ekran kartları çalıştırılabilmektedir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…