M Mercy22 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mayıs 2025 #1 Merhaba şu an Logitech Z407 Subwoofer'lı Logitech Z407 Bluetooth Bilgisayar Hoparlörleri | Logitech ses sistemi kullanıyorum ve artık biraz daha kaliteli bir şeye geçmek istiyorum. Mackie CR4 aktif monitöre geçmek istiyorum. Ben Logitech'i direkt Bluetooth ile bağlayıp dinliyordum ama bu tarz stüdyo ekipmanlarında ayrı bir ses kartı almam mı gerekiyor ve kalite farkı hissettirir mi? Mackie CR4-XBT 4 İnç Bluetooth Stüdyo Monitörü (Çift) | doremusic
Merhaba şu an Logitech Z407 Subwoofer'lı Logitech Z407 Bluetooth Bilgisayar Hoparlörleri | Logitech ses sistemi kullanıyorum ve artık biraz daha kaliteli bir şeye geçmek istiyorum. Mackie CR4 aktif monitöre geçmek istiyorum. Ben Logitech'i direkt Bluetooth ile bağlayıp dinliyordum ama bu tarz stüdyo ekipmanlarında ayrı bir ses kartı almam mı gerekiyor ve kalite farkı hissettirir mi? Mackie CR4-XBT 4 İnç Bluetooth Stüdyo Monitörü (Çift) | doremusic
ErtuğrulMLKC Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #2 Z407 gündelik bilgisayara bağlamalık bir ses sistemi. Mackie ise profesyonel ses çözümleri üreten bir marka. Elbette kalite farkı hissettirir. Ses kartı ile kullanılırsa ses kalitesi çok güzel seviyelere gelir.
Z407 gündelik bilgisayara bağlamalık bir ses sistemi. Mackie ise profesyonel ses çözümleri üreten bir marka. Elbette kalite farkı hissettirir. Ses kartı ile kullanılırsa ses kalitesi çok güzel seviyelere gelir.