Maçları Apple takvime ekleyen uygulama önerisi

The Virtuoso

Hectopat
Merhaba,

Dünya kupası zamanında yabancı bir uygulama bulmuştum. Maç fikstüründeki tarih ve saate dokununca otomatik olarak takvime ekliyordu. Böylece izlemek istediğim tüm maçlardan önce bildirim alıyordum. Kaçırmadan izliyordum.

Şimdiyse Google’a yazıyorum, fikstürlere bakıp tarih ve saati elle takvime ekliyorum. Yok mu bir uygulama?

Bende de ssport+ hesabı var uygulama içinden apple takvime istediğim canlı yayınları ekliyor. Tabi sadece sspor da yayınlananları, tüm maçları ekleyebileceğim bir uygulama varsa bende öğrenmek isterim. Takip için yazdım bu yorumu.

Bende de ssport+ hesabı var uygulama içinden apple takvime istediğim canlı yayınları ekliyor. Tabi sadece sspor da yayınlananları, tüm maçları ekleyebileceğim bir uygulama varsa bende öğrenmek isterim. Takip için yazdım bu yorumu.
Dün gece konuyu başlattıktan sonra biraz bakındım. OneFootball diye bir uygulama buldum. Takımları ve ligleri takip edebiliyorsun uygulama içinden. Takip ettiğin takımların fikstürünü gösteriyor. Takvime eklemiyor ama uygulama kendi içinde hatırlatıcı kuruyor. Benim için bu da iş görür, sana da bilgi vereyim dedim. Denenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı