MacMini SSD'yi görmüyor

corvusakiller

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Fusion
Ekran kartı
İntel
İşlemci
i7
Merhaba;
Uzun zamandır evde yoktum, kardeşim MacMini yi kurcalamış disk bölüntüleyip windows kurmuş. Windowstan MacOS'a asla geçemedim. Commant + R yaparak internetten kurtarmayı devreye soktum, Disk izlencesine girdiğim de APPLE SSD yazısı kırmızı ile, Macintosh HD normal yazıyordu. SSD ' Ye tıklayıp onar dediğim de Tekrar SSD yi göremedim. Ardından sistemi kurayım içeride görürüm diyip internet kurtarmasında olduğum için OS X Mountain Lion kuruldu tekrar güncelleyerek Catalina OS a kadar getirdim. Hiç bir sistemde SSD yi tekrar göremedim. Ardından Windows kurdum SSD orada aktif fakat delist. Biçimlendirdim, üzerine bir dosya bıraktım çalıştığını anlamak için, çalıştığını gördüm, ardından tekrar macOS kurdum SSD ismi hala beni uyaracak nitelikte kırmızı idi onar diyince tekrar kayboldu.
Windows a geri geçip SSD ye hard level format attım. Tekrar görmedi. Uzantısını apfs yapıp tekrar macOs kurulumuna geçtim ismi yine kırmızı idi. Ne yaptıysam olmadı, SSD ye macOs sürümü kuramıyorum, onar diyince kayboluyor onar demeden kurmaya kalktığımda ise uygun değildir diyor.

• MacMini Late (2012 Sonu)
  • Chipset: Intel®
  • İşlemci: 7 Nesil Intel® Core™ i7 HQ 2.8GHz
  • Ekran Kartı: İntel Dahili Ekran Kartı
  • Bellek: 16 GB DDR3 RAM
  • Hard disk: 1TB HDD + 128GB SSD

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı