CoolDerin Megapat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 482 Makaleler 5 18 Haziran 2016 #1 Herkese merhaba, Bugün macOS Sierra denemek için USB sürücüsüne Sierra kurulum dosyalarını kurdum (hazırladım). Sonra Clover ile boot ettiğim zaman "com.apple.icloud.findmydeviced" hatası alıyorum. Sistem: Core 2 Duo E7500 2.93 GHz => 3.40 GHz 3GB DDR2 RAM ECS G31T-M7 Saygılarımla... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2016
Herkese merhaba, Bugün macOS Sierra denemek için USB sürücüsüne Sierra kurulum dosyalarını kurdum (hazırladım). Sonra Clover ile boot ettiğim zaman "com.apple.icloud.findmydeviced" hatası alıyorum. Sistem: Core 2 Duo E7500 2.93 GHz => 3.40 GHz 3GB DDR2 RAM ECS G31T-M7 Saygılarımla...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2016 #2 Şu Clover sürümü ile denemelisin. Dropbox - Clover_v2.3k_r3561.rar
CoolDerin Megapat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 482 Makaleler 5 21 Haziran 2016 #3 İş güzel gitti. Ama kextd240s gibi bir yazı geldi. Orada mouse imleç belirdi. Biraz ilerlettim ve imleç yok oldu. "obusy timeout <240s> kextd" diye bir hata mesajı ben karşılıyor. CoolDerin dedi: İş güzel gitti. Ama kextd240s gibi bir yazı geldi. Orada mouse imleç belirdi. Biraz ilerlettim ve imleç yok oldu. "obusy timeout <240s> kextd" diye bir hata mesajı ben karşılıyor. Genişletmek için tıkla... -------------------------------------------------------Güncelleme------------------------------------------------------- Asıl hata kodu bu: busy timeout[0], (240s), kextd wait(0): `AppleACPICPU` Çözüm bu linkte: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklamalardaki Cloverx64.efi dosyasını Clover dosyasındaki ile değiştiriyorsunuz. Açıklamalardaki BOOTX64.EFİ Dosyasını boot kısmındaki bootx64.efi ile değiştiriyorsunuz. Ve clover/kext/other/ dosyasına fakesmc kextsini kurunuz. Ve iş bitti.
İş güzel gitti. Ama kextd240s gibi bir yazı geldi. Orada mouse imleç belirdi. Biraz ilerlettim ve imleç yok oldu. "obusy timeout <240s> kextd" diye bir hata mesajı ben karşılıyor. CoolDerin dedi: İş güzel gitti. Ama kextd240s gibi bir yazı geldi. Orada mouse imleç belirdi. Biraz ilerlettim ve imleç yok oldu. "obusy timeout <240s> kextd" diye bir hata mesajı ben karşılıyor. Genişletmek için tıkla... -------------------------------------------------------Güncelleme------------------------------------------------------- Asıl hata kodu bu: busy timeout[0], (240s), kextd wait(0): `AppleACPICPU` Çözüm bu linkte: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklamalardaki Cloverx64.efi dosyasını Clover dosyasındaki ile değiştiriyorsunuz. Açıklamalardaki BOOTX64.EFİ Dosyasını boot kısmındaki bootx64.efi ile değiştiriyorsunuz. Ve clover/kext/other/ dosyasına fakesmc kextsini kurunuz. Ve iş bitti.
omércigerci29 Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 52 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Haziran 2016 #4 aynı anakarttan var detaylı bir rehber hazırlamayı düşünür müsünüz?
CoolDerin Megapat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 482 Makaleler 5 25 Haziran 2016 #5 omércigerci29 dedi: aynı anakarttan var detaylı bir rehber hazırlamayı düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşünüyordum.
omércigerci29 dedi: aynı anakarttan var detaylı bir rehber hazırlamayı düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşünüyordum.