2009 MacPro'ya sahibim ve macOS Catalina 10.15.7 kullanıyorum. Normalde kullandığım bilgisayar 10.15.3'ü destekliyor. Mac'i bazı sebeplerden dolayı orijinal olarak değil farklı yollarla yükselttim ve sanırım bu yüzden Boot Camp desteklenmiyor hatası alıyorum. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? macOS hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap vermesini rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Sistem özelliklerim.
Boot Camp desteklenmiyor hatası için yaptığım araştırmada post-install de alan da mevcut. Siz izlencelerde, Boot Camp'e tıkladığınız anda mı bu hatayı alıyorsunuz?
Boot Camp desteklenmiyor hatası için yaptığım araştırmada post-install de alan da mevcut. Siz izlencelerde, Boot Camp'e tıkladığınız anda mı bu hatayı alıyorsunuz?
Firmware güncellemeleri yeni macOS sürümleri ile bilgisayarlara yüklenir ancak siz orijinal olarak macOS'i yüklemeyince BootCamp hata vermiş olabilir. OpenCore Legacy Patcher ile macOS'i sıfırdan kurup ardından Monterey kurabilirsiniz.
Firmware güncellemeleri yeni macOS sürümleri ile bilgisayarlara yüklenir ancak siz orijinal olarak macOS'i yüklemeyince BootCamp hata vermiş olabilir. OpenCore Legacy Patcher ile macOS'i sıfırdan kurup ardından Monterey kurabilirsiniz.