rasul1995 Kilopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarıma herhangi bir macOS yüklemek istiyorum. Anakartım: H61M-P20 (G3) İşlemcim: Intel Celeron G1620 Evet arkadaşlar. BIOS ekranım ise şu şekilde; macOS 10.9.1'i USB'ye Win32DiskImager ile Boot etmiştim ve anakart Boot ayarlarımı yapmıştım. Ancak macOS yüklenirken; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde hata oluyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2018
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarıma herhangi bir macOS yüklemek istiyorum. Anakartım: H61M-P20 (G3) İşlemcim: Intel Celeron G1620 Evet arkadaşlar. BIOS ekranım ise şu şekilde; macOS 10.9.1'i USB'ye Win32DiskImager ile Boot etmiştim ve anakart Boot ayarlarımı yapmıştım. Ancak macOS yüklenirken; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde hata oluyor. Nasıl çözebilirim?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 8 Şubat 2018 #2 Başlatma menüsünde ''Space'' tuşuna basıp ''Without Kext'' seçeneğini seçer misin? Ardından bir de öyle başlatmayı dene.
Başlatma menüsünde ''Space'' tuşuna basıp ''Without Kext'' seçeneğini seçer misin? Ardından bir de öyle başlatmayı dene.
rasul1995 Kilopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2018 #3 Ayarlardan Intel grafik kartının ilk kısmını seçtim, ikinci kısmını devre dışı bıraktım, şu an yüklüyor. Durumdan haberdar edeceğim.
Ayarlardan Intel grafik kartının ilk kısmını seçtim, ikinci kısmını devre dışı bıraktım, şu an yüklüyor. Durumdan haberdar edeceğim.