Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 macOS 12 tanıtıldı. Big Sur sanal kullanıyorum. Geçiş yapmak istiyorum. Technopat ne zaman yayınlayacak sanal sistem imajını? Kaç GB olacak?
macOS 12 tanıtıldı. Big Sur sanal kullanıyorum. Geçiş yapmak istiyorum. Technopat ne zaman yayınlayacak sanal sistem imajını? Kaç GB olacak?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 7 Haziran 2021 #2 Yusuf Halil Sağaz dedi: macOS 12 tanıtıldı. Big Sur sanal kullanıyorum. Geçiş yapmak istiyorum. Technopat ne zaman yayınlayacak sanal sistem imajını? Kaç GB olacak? Genişletmek için tıkla... Daha sürülmedi Apple sitesinde görürseniz preview yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Yusuf Halil Sağaz dedi: macOS 12 tanıtıldı. Big Sur sanal kullanıyorum. Geçiş yapmak istiyorum. Technopat ne zaman yayınlayacak sanal sistem imajını? Kaç GB olacak? Genişletmek için tıkla... Daha sürülmedi Apple sitesinde görürseniz preview yazıyor.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 Yeni macOS sürümünden haberim yok. Monterey tanıtıldı mı?
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #4 Yiğit Gençer dedi: Yeni macOS sürümünden haberim yok. Monterey tanıtıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam tanıtıldı.
Yiğit Gençer dedi: Yeni macOS sürümünden haberim yok. Monterey tanıtıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam tanıtıldı.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2021 #5 Yiğit Gençer dedi: Yeni macOS sürümünden haberim yok. Monterey tanıtıldı mı? Genişletmek için tıkla... Dün WWDC 2021'de tanıtıldı. Geliştirici betasında şu anda. Temmuz'da açık beta, sonbaharda da tam sürüm çıkacak. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Yiğit Gençer dedi: Yeni macOS sürümünden haberim yok. Monterey tanıtıldı mı? Genişletmek için tıkla... Dün WWDC 2021'de tanıtıldı. Geliştirici betasında şu anda. Temmuz'da açık beta, sonbaharda da tam sürüm çıkacak.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #6 Artık yeni macOS sanal sistem imajımız var 12.0 Monterey kategorisindeki konudan indirebilirsiniz
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #7 Yiğit Gençer dedi: Artık yeni macOS sanal sistem imajımız var 12.0 monterey kategorisindeki konudan indirebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun, çok hızlısınız.
Yiğit Gençer dedi: Artık yeni macOS sanal sistem imajımız var 12.0 monterey kategorisindeki konudan indirebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun, çok hızlısınız.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #8 Yusuf Halil Sağaz dedi: Çok sağ olun, çok hızlısınız. Genişletmek için tıkla... Hackintosh konusunda da testlerim başarılı olsaydı onunda imajı bugüne gelecekti.
Yusuf Halil Sağaz dedi: Çok sağ olun, çok hızlısınız. Genişletmek için tıkla... Hackintosh konusunda da testlerim başarılı olsaydı onunda imajı bugüne gelecekti.