macOS 14 hakkında ne düşünüyorsunuz?

566156

Kilopat
Makaleler
19
Daha fazla  
Bence çok güzel bir sürüm gibi duruyor. Tasarımını her zamanki gibi çok beğendim. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Merak edenler için ismi macOS Sonoma. Yani macOS 14.

macOS tasarımlarını her zaman sevmişimdir. Özellikle de lansmanda yer alan duvar kağıtlarını. İsimlendirme konusunda neyden ilham aldıklarını bilmiyorum ancak yeni ismi sevdim.

Açıkçası tanıtımı izlemedim, nasıl gözüktüğünü bile bilmiyorum şu an. Ancak Apple şaşırtmaz genelde.

İsmini yanlış hatırlamıyorsam California'daki bölgelerden alıyorlardı.

Umarım Apple bu arayüz konusunda her zaman iyi olur. Çoğu insan arayüzü için de macOS seviyor (ben sadece arayüz için sevmiyorum, daha bir sürü sebebim var )

macOS 14 Arayüzünü çok beğendim. Dediklerime katılanlar "beğen" ifadesi bırakabilir

Ben mi körüm bilmiyorum ama bu macOS sürümünde de bir arayüz değişikliği gözlemleyemedim.

Ben mi körüm bilmiyorum ama bu macOS sürümünde de bir arayüz değişikliği gözlemleyemedim.
Evet bir değişiklik yok hocam. Clover arkadaş nedense inanılmaz heyecanlandı. Hackintosh tarafını etkileyen özelliklerle alakalı bir konu açacağım az sonra. Daha çok işlevsel özellikler.

macOS sürümleri genelde arayüz açısından hep ufak tefek yenilikler getiriyor. Bu sürümde ayarlar menüsü falan değişmişti. Yeni sürümde de ekrana widget eklemek ve bir iki arayüz eklentisi dışında bir şey gelmemiş. Genelde yazılımsal yönünü iyileştiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…