Y yutel Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 11:21 #1 Selamlar, MacBook'ta yeniyim. macOS26 yükledim MacBook Air M4'e. Ama uygulamalar kısmında iPhone uygulamaları da görünmeye başladı. iPhone'dakileri görmek istemiyorum, çok kalabalık duruyor. Bunu nasıl kapatırım?
Selamlar, MacBook'ta yeniyim. macOS26 yükledim MacBook Air M4'e. Ama uygulamalar kısmında iPhone uygulamaları da görünmeye başladı. iPhone'dakileri görmek istemiyorum, çok kalabalık duruyor. Bunu nasıl kapatırım?
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.208 Makaleler 18 Çözümler 40 Çarşamba 15:08 #2 Settings > Spotlight > iPhone Apps yolunu izleyip tiki kaldırın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Y yutel Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:20 #3 Girdap dedi: Settings > Spotlight > iPhone Apps yolunu izleyip tiki kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, arama yaparkenki kısımda olan tiki kaldırdım ama Uygulamalar kısmında iPhone Apps yok. Onun bir çözümü var mı? Artı 0 Eksi
Girdap dedi: Settings > Spotlight > iPhone Apps yolunu izleyip tiki kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, arama yaparkenki kısımda olan tiki kaldırdım ama Uygulamalar kısmında iPhone Apps yok. Onun bir çözümü var mı?