macOS Big Sur GT 640 3D hızlandırılması nasıl kullanılır?

aegontargaryen

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8GB DDR3 CL11 1800 MHz
SSD veya HDD modeli
120GB SATA SSD
Ekran kartı
Nvdia Gt 640 2GB DDR3
Anakart
Asus H81M-P-SI
İşlemci
Intel Core i5 4570
Merhaba arkadaşlar, aşağıda özelliklerini belirtmiş olduğum sisteme macOS Big Sur kurulumu yapacağım. Kurulumdan sonra ekran kartının 3D hızlandırmasını nasıl yapabilirim?
  • İşlemci: Intel Core i5-4570 (3600 MHz)
  • Anakart: ASUS H81M-P-SI
  • RAM Bellek: 8 GB DDR3
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 640 (GK 107)
  • Ses: Realtek ALC887
  • Ethernet: Realtek RTL8168/8111
  • SATA SSD: HS-SSD-C100 120GB

Ekran kartı native olarak Big Sur'u destekliyor, kurduktan sonra donanım hızlandırma kullanılabilir olması lazım.

Ekran kartı native olarak Big Sur'u destekliyor, kurduktan sonra donanım hızlandırma kullanılabilir olması lazım.

Maalesef çalışmıyor. Ekran kartını tanıyor ama 3D hızlandırmayı çözemiyorum. Sistemime uygun özel config dosyasına ihtiyacım var.

Bu Mac Hakkında kısmında GT 640 kaç GB gözüküyor? Bir de dock saydam mı?

O zaman tanınmıştır hocam, bozulma nasıl bir bozulma? Mümkünse fotoğraft atabilir misiniz?

Şu an tekrar kuracağım kurulumdan sonra atayım hocam.

O zaman tanınmıştır hocam, bozulma nasıl bir bozulma? Mümkünse fotoğraft atabilir misiniz?

Buyrun hocam ilgili resimleri yükledim. Dock ve bahsetmiş olduğum sağ üstteki işlem merkezine ait resimler bunlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-02-20 04.27.29.png
    76,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Resmi 2023-02-20 04.28.18.png
    153,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Tamamdır hocam, dock normal gözüküyor. İşlem merkezindeki köşelerdeki bozulmalar da monitörünüzden kaynaklanıyor olabilir, gördüğüm kadarıyla 768P bir monitör kullanıyorsunuz. O köşelerdeki bozulmalar için yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…