Çözüldü macOS Big Sur güncellemesi ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Şu an süre verdi.

Sistemi yeniden başlatmayı deneyin VMware ile. Aynı hatayı almıştım ve birkaç kez sistemi yeniden başlatmak sorunu çözmüştü.

Çubuk ilerlememesine süre azalıyor

@453482 hocam yeniden başlatayım mı tekrar?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1303909

Kuruldu fakat tam ekran nasıl yapabileceğim? VMware Tools ilk denediğimde tam ekran yaptı fakat sonra yeniden başlatma isteği geldi başlattıktan sonra böyle oldu tekrardan.
Başka sorunlarınız için yeni konu oluşturmanız daha iyi olur. Ayrıca sorununuz benim mesajım ile çözüldü mü? Yoksa farklı bir çözüm ile mi düzelttiniz?

Başka sorunlarınız için yeni konu oluşturmanız daha iyi olur. Ayrıca sorununuz benim mesajım ile çözüldü mü? Yoksa farklı bir çözüm ile mi düzelttiniz?

Sizin sorun ile çözdüm hocam çözüm işaretledim. Birazdan yeni konu açarım biraz daha kurcalayayım.

Tam ekran oldu sonunda hocam teşekkürler <3
Bu arada çift çekirdek ve 2 GB RAM ile kasmadan kullanabiliyorum.Hafif kasmalar var büyük ihtimalle sanal makine olduğu içindir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…