O okaibsi Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 45 Makaleler 2 4 Haziran 2021 #1 Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. HDMI ile laptopu monitöre bağladığım zaman aşağıdaki gibi bir sıkıntı oluyor. EFI dosyamı paylaşıyorum. MediaFire
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. HDMI ile laptopu monitöre bağladığım zaman aşağıdaki gibi bir sıkıntı oluyor. EFI dosyamı paylaşıyorum. MediaFire
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 HDMI yamasını nasıl yaptınız? Hackintool ile mi?
O okaibsi Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 45 Makaleler 2 7 Haziran 2021 #3 Yiğit Gençer dedi: HDMI yamasını nasıl yaptınız? Hackintool ile mi? Genişletmek için tıkla... Hazır EFI kullandığım için nasıl yapıldı bilmiyorum maalesef.
Yiğit Gençer dedi: HDMI yamasını nasıl yaptınız? Hackintool ile mi? Genişletmek için tıkla... Hazır EFI kullandığım için nasıl yapıldı bilmiyorum maalesef.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Hazır EFI ise, EFI'yi indirdiğiniz linki paylaşır mısınız?
O okaibsi Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 45 Makaleler 2 9 Haziran 2021 #5 Yiğit Gençer dedi: Hazır EFI ise, EFI'yi indirdiğiniz linki paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... GitHub - mersklnc/Acer-Aspire-E5-576GL_Hackintosh_Opencore: All for Hackintosh All for Hackintosh. Contribute to mersklnc/Acer-Aspire-E5-576GL_Hackintosh_Opencore development by creating an account on GitHub. github.com
Yiğit Gençer dedi: Hazır EFI ise, EFI'yi indirdiğiniz linki paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... GitHub - mersklnc/Acer-Aspire-E5-576GL_Hackintosh_Opencore: All for Hackintosh All for Hackintosh. Contribute to mersklnc/Acer-Aspire-E5-576GL_Hackintosh_Opencore development by creating an account on GitHub. github.com