Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #11 HackintoshMaster dedi: EFI dosyanı paylaş. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir de bu hatayı verdi. HackintoshMaster dedi: EFI dosyanı paylaş. Genişletmek için tıkla... Hocam eski Config dosyası ile mi? Dosya Ekleri C6140AEF-BD80-4226-9364-F2DC6EC1FB93.jpeg 224,4 KB · Görüntüleme: 59
HackintoshMaster dedi: EFI dosyanı paylaş. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir de bu hatayı verdi. HackintoshMaster dedi: EFI dosyanı paylaş. Genişletmek için tıkla... Hocam eski Config dosyası ile mi?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #12 emirgencer dedi: Hocam eski Config dosyası ile mi? Genişletmek için tıkla... Yeni config ile paylaş.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #13 HackintoshMaster dedi: EFI dosyanı paylaş. Genişletmek için tıkla... EFI.rar dosyasını indir - download EFI dosyası Bu da oynanmamış hali 11.0.1 İmaj EFI.zip HackintoshMaster dedi: EFI dosyanı paylaş. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam 1536 MB oldu sadece Config dosyasının üzerine yazdırmam gerekiyormuş.
HackintoshMaster dedi: EFI dosyanı paylaş. Genişletmek için tıkla... EFI.rar dosyasını indir - download EFI dosyası Bu da oynanmamış hali 11.0.1 İmaj EFI.zip HackintoshMaster dedi: EFI dosyanı paylaş. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam 1536 MB oldu sadece Config dosyasının üzerine yazdırmam gerekiyormuş.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #14 emirgencer dedi: Çözdüm hocam 1536 MB oldu sadece Config dosyasının üzerine yazdırmam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Sevindim. Bende senin için sıfırdan yeni bir EFI oluşturuyordum bu arada 1536 MB olması normal .
emirgencer dedi: Çözdüm hocam 1536 MB oldu sadece Config dosyasının üzerine yazdırmam gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Sevindim. Bende senin için sıfırdan yeni bir EFI oluşturuyordum bu arada 1536 MB olması normal .
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #15 HackintoshMaster dedi: Sevindim. Bende senin için sıfırdan yeni bir EFI oluşturuyordum bu arada 1536 MB olması normal Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Benim için bu kadar uğrastığın için. Çok iyi bir insansınız
HackintoshMaster dedi: Sevindim. Bende senin için sıfırdan yeni bir EFI oluşturuyordum bu arada 1536 MB olması normal Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Benim için bu kadar uğrastığın için. Çok iyi bir insansınız
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #16 emirgencer dedi: Teşekkür ederim çok iyi insansınız. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama bu benim görevim.
emirgencer dedi: Teşekkür ederim çok iyi insansınız. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama bu benim görevim.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #17 HackintoshMaster dedi: Rica ederim ama bu benim görevim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Intel Dual band 3165 için kext var mı bir de airdrop nasıl çalıştırabilirim bir tane proje olduğunu biliyiorum heliport la olan onun dışında çalıştırabilir miyim.
HackintoshMaster dedi: Rica ederim ama bu benim görevim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Intel Dual band 3165 için kext var mı bir de airdrop nasıl çalıştırabilirim bir tane proje olduğunu biliyiorum heliport la olan onun dışında çalıştırabilir miyim.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 14 Nisan 2023 #18 Şu program ile deneyin isterseniz belki çalışır. Release D-LinkUtility-Package · chris1111/D-LinkUtility-Package Download ➤ D-LinkUtility-Package-V5.dmg.zip Update 16 Oct 2022 Utility Working for macOS Catalina, Big Sur 11, Monterey 12, Ventura 13 github.com Pardon bu Intel özür dilerim. itlwm/AirportItlwm at master · OpenIntelWireless/itlwm Intel Wi-Fi Drivers for macOS. Contribute to OpenIntelWireless/itlwm development by creating an account on GitHub. github.com Ve diğer sorunlar için ayrı konu açmanız gerekiyor.
Şu program ile deneyin isterseniz belki çalışır. Release D-LinkUtility-Package · chris1111/D-LinkUtility-Package Download ➤ D-LinkUtility-Package-V5.dmg.zip Update 16 Oct 2022 Utility Working for macOS Catalina, Big Sur 11, Monterey 12, Ventura 13 github.com Pardon bu Intel özür dilerim. itlwm/AirportItlwm at master · OpenIntelWireless/itlwm Intel Wi-Fi Drivers for macOS. Contribute to OpenIntelWireless/itlwm development by creating an account on GitHub. github.com Ve diğer sorunlar için ayrı konu açmanız gerekiyor.