macOS Big Sur kurulumu

mertdsms

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bilgisayarıma macOS indirmek için OpenCore: macOS Big Sur Intel & AMD kurulum imajı konusundaki videoyu izledim fakat anlamadığım 2 şey var 1.si indirdiğimiz imajı ne ile yazdıracağız 2.si videodaki konuda OpenCore EFI linki var fakat şu anki güncel konuda yok. OpenCore EFI'ye gerek var mı yok mu acaba? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, bilgisayarıma macOS indirmek için OpenCore: macOS Big Sur Intel & AMD kurulum imajı konusundaki videoyu izledim fakat anlamadığım 2 şey var 1.si indirdiğimiz imajı ne ile yazdıracağız 2.si videodaki konuda OpenCore EFI linki var fakat şu anki güncel konuda yok. OpenCore EFI'ye gerek var mı yok mu acaba? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
EFI imaj içinde ekli. Yalnışıkla silinmesine karşı paylaştım. Balena Etcher ile USB içine imajı yazdırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı