dkmn Megapat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 205 Yer Cydonia 18 Şubat 2021 #1 Selamlar. macOS Big Sur sürümünü kullanıyorum. Aynı anda grafik ve metin işiyle uğraşıyorum. Bunları bir arada kullanmak istediğimde sürekli pencereler arası geçiş yapmak yorucu hale geliyor. Quicktime Player'da olduğu gibi pencereleri en üste sabitlemeye yarayan bildiğiniz bir eklenti, yazılım vs. var mı? Şimdiden teşekkürler.
Selamlar. macOS Big Sur sürümünü kullanıyorum. Aynı anda grafik ve metin işiyle uğraşıyorum. Bunları bir arada kullanmak istediğimde sürekli pencereler arası geçiş yapmak yorucu hale geliyor. Quicktime Player'da olduğu gibi pencereleri en üste sabitlemeye yarayan bildiğiniz bir eklenti, yazılım vs. var mı? Şimdiden teşekkürler.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 19 Şubat 2021 #2 GitHub - rwu823/afloat: Always on top solution, quickly install Afloat in macOS Always on top solution, quickly install Afloat in macOS - rwu823/afloat github.com Artı 0 Eksi
GitHub - rwu823/afloat: Always on top solution, quickly install Afloat in macOS Always on top solution, quickly install Afloat in macOS - rwu823/afloat github.com