macOS Big Sur üzerinde NootedRed ile AMD APU çalıştırma (Raven/Raven 2)

Bu yöntem ile Acer Nitro 5 AMD Ryzen 2500U, Vega 8'li laptopa yükleme yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD APU'lar ile normalde donanım hızlandırma çalışmıyor, bu kext çalıştırmaya yarıyor, yani performans artışı olacaktır.
Enes hocam şimdi tam performans ile kullanılır mı artık?

Sistemim;
Ryzen 3 3200G,
B450M S2H,
2X8 GB 3200 Mhz Ram,
120 GB SSD,
1 TB SSHD.

Reddit'teki bir kişi LoL oynayabildiğini söylemişti, yani kullanılabilir diyebiliriz.
Hocam Windows 10'u komple .zip yada başka bir şekilde yedek alma şansım var mıdır? İşlemler sonucunda Windows 10'uma bir zarar gelmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir yöntem olduğunu sanmıyorum hocam, kurulumda Windows bölümünü silip kurmazsanız bir sorun olmaz.

Öyle bir yöntem olduğunu sanmıyorum hocam, kurulumda Windows bölümünü silip kurmazsanız bir sorun olmaz.
Önceden de öyle yaptım ama Windows'a zarar verdi hep. Boot etmedi. Bir daha deneyeyim. Zaten artık Windows 11 kullanıyorum sayılır. Olmaz ise Windows 11'e geçerim komple.

@e.n.e.s hocam başka Big Sur imajı olur mu yoksa attığınız makaledekini mi indirim?

Ryzen 4 çekirdek ile deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…