Şu an disk ayırımı yaptım, 32 GB USB'ye imaj dosyamı yazdırdım(tabii doğru yazdırdıysam. 13GB olan dosyayı yazdırdım) bakalım girişeceğim bir işe. Bu aygıt tanıtmaları nasıl yapacağım bilmiyorum. Az bunlar için bir şeyler okuyayım da kuruluma sonradan geçeceğim. Bu arada siz moderatörsünüz sorayım, şimdi hazır burada konum açık iken kurulumda herhangi bir hata alırsam bu konudan mı yardım isteyeyim sizden yoksa başka konu mu açmak gerekli?
Şu an elimde bulunan dosyaları ekte görsel olarak paylaştım. USB'ye yazdırdığım dosya dışında olan EFI dosyası ile ne yapacağım?
İşime yarayan Ryzen işlemci için olan dosyanın adını "
config.plist" yaptım fakat bunu nerede kullanacağımı anlamadım.
Benim USB'ye yazdırdığım imaj dosyası ile EFI klasöründeki dosyalar farklı galiba anlayamadım beynim yandı
USB'ye yazdırdığımda 7.0.1 OpenCore diyor diğer klasörde 7.0.5 diyor. Ama zaten imaj ve EFI klasörleri ayrı olarak indirilmişti bir değildi ki.
@Yiğit Gençer hocam merhabalar, sizin imaj dosyanız ve
@tristessehivernale hocamın EFI'si ile yüklemeye başladım. Yukarıdaki attığım görseldekiler ile yapamamıştım. Install dedikten sonra Apple logosu gelip ekran kararıyor ve görüntü vermiyor. Agdpmod = pikera kodu eklemem gerekli olduğunu gördüm fakat nereye ekleyeceğimi bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.