macOS Big Sur uyumlu Wi-Fi adaptör tavsiyesi

Boranity

Hectopat
Makaleler
1
Hackintosh için Wi-Fi Adaptör arıyorum sorunsuz ucuz kullanabileceğim ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz maksimum nedir?

Edit: Hackintosh için uyum listelerini kontrol etmek lazım, fiyat açısında bilgi olsun diye sordum. Normalde önerebileceğim modeller var ancak Hackintosh uyumu için bir şey diyemem.

Genelde bu tarz sorular sorarken maksimum bütçenizi de belirtirseniz eğer benim şimdi sorduğum gibi fiyat sorusuna maruz kalmadan direkt sonuç alabilirsiniz.

100 lira düşük mü acaba? Wi-Fi mevcut sadece Hackintosh için lazım.

Açıkçası düşük olduğunu düşünüyorum ve bir siteden kontrol ettiğim bilgiye göre Wi-Fi kartına göre de bazı işlevlerden yararlanamayabiliyorsunuz. Örneğin Airdrop işlevi aşağıda paylaştığım sitede önerilen bir kartta çalışmıyormuş.

Hackintosh Uyumlu Wifi Donanımları

Şahsen 2020'de aşağıda fotoğrafta gördüğünüz ürünü aldım ve Bluetooth performansı haricinde epey iyi bir ürün. Zamanla fiyatları da uçtu tabii ancak çok da ucuza kaçmamak lazım. Özellikle stick modellerini şahsen önermem ancak onlar daha uygun olabiliyor ve daha kullanışlı oluyor doğal olarak.

Ayrıca kullandığınız OS sürümüne göre destek listesi de değişebilir. Paylaştığım sitede bazılarında zaten yazıyor da ama bilmeden almamanızı tavsiye ederim, internette bulduğunuz modeli yükleyeceğiniz Hackintosh sürümüme uyumunu da araştırmanızı öneririm. Hackintosh merakım vardı ama bilgim çok olmadığı için hiç bulaşmamıştım. Bilen birisi olursa zaten detaylıca yardımcı da olacaktır.

Dosya Ekleri

• 82FF4661-9426-4CF7-9CB7-CBE2D6194D64.jpeg
    82FF4661-9426-4CF7-9CB7-CBE2D6194D64.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 40

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı