ugrbnk Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 32 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #21 TerabyteForever dedi: Lütfen Terminal'e "sw_vers" yazar mısınız? Sizde de bu olayın olup olmadığını görmek istiyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet aynı şekilde 10.16 gösteriyor
TerabyteForever dedi: Lütfen Terminal'e "sw_vers" yazar mısınız? Sizde de bu olayın olup olmadığını görmek istiyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet aynı şekilde 10.16 gösteriyor
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 23 Haziran 2020 #22 ugrbnk dedi: Evet aynı şekilde 10.16 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 10.16 diye bir sürüm yok yalnız? macOS Big Sur sürümü 11 serisi.
ugrbnk dedi: Evet aynı şekilde 10.16 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 10.16 diye bir sürüm yok yalnız? macOS Big Sur sürümü 11 serisi.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #23 akiyorm dedi: 10.16 diye bir sürüm yok yalnız? macOS big sur sürümü 11 serisi. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım Intel işlemcileri 10.16 ARM işlemcileri 11 gösteriyor ya da betadan dolayı düzeltilmemiştir.
akiyorm dedi: 10.16 diye bir sürüm yok yalnız? macOS big sur sürümü 11 serisi. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım Intel işlemcileri 10.16 ARM işlemcileri 11 gösteriyor ya da betadan dolayı düzeltilmemiştir.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2020 #24 Fazla heyecan verici gözüküyor. Sabırsızlıkla bekliyorum Yeni sürümle Nvidia GPU'lar için de bir güncelleme sürprizi gelse fena olmaz.
Fazla heyecan verici gözüküyor. Sabırsızlıkla bekliyorum Yeni sürümle Nvidia GPU'lar için de bir güncelleme sürprizi gelse fena olmaz.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #25 Berkay Çobanoğlu dedi: Fazla heyecan verici gözüküyor. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sürümle NVIDIA GPU'lar için de bir güncelleme sürprizi gelse fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam gelceğini sanmam NVIDIA sürücüleri kapalı kaynaklı.
Berkay Çobanoğlu dedi: Fazla heyecan verici gözüküyor. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sürümle NVIDIA GPU'lar için de bir güncelleme sürprizi gelse fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam gelceğini sanmam NVIDIA sürücüleri kapalı kaynaklı.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 24 Haziran 2020 #26 Şu güzelliğe bakınca evdeki Windows'a RAM veresim gelmiyor, bir tasarımcı olarak söylüyorum bu adamlar gerçekten tasarım işinde bir harikalar. Sırf şu işletim sisteminin güzelliği için Mac cihaz alınır.
Şu güzelliğe bakınca evdeki Windows'a RAM veresim gelmiyor, bir tasarımcı olarak söylüyorum bu adamlar gerçekten tasarım işinde bir harikalar. Sırf şu işletim sisteminin güzelliği için Mac cihaz alınır.
K Kaan Atbaş Kilopat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #27 Intel islemcisi ve NVIDIA GPU'su olan birisi olarak bu sürümü büyük ihtimalle kullanamayacak olmam derinden üzüyor...
Intel islemcisi ve NVIDIA GPU'su olan birisi olarak bu sürümü büyük ihtimalle kullanamayacak olmam derinden üzüyor...
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #28 Kaan Atbaş dedi: Intel islemcisi ve NVIDIA GPU'su olan birisi olarak bu sürümü büyük ihtimalle kullanamayacak olmam derinden üzüyor... Genişletmek için tıkla... NVIDIA Driver'ların kapalı kaynak olmasın sonucu galiba.(NVIDIA için diyorum)
Kaan Atbaş dedi: Intel islemcisi ve NVIDIA GPU'su olan birisi olarak bu sürümü büyük ihtimalle kullanamayacak olmam derinden üzüyor... Genişletmek için tıkla... NVIDIA Driver'ların kapalı kaynak olmasın sonucu galiba.(NVIDIA için diyorum)
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Ağustos 2020 #29 Vmware imajı gelir mi acaba?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 11 Ağustos 2020 #30 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beta 4.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beta 4.