macOS bilgisayaranıza yüklenemedi hatası

benighted

Centipat
Merhaba,
Laptopuma Hackintosh yüklemeye karar verdim, ne yazıkki 3 gündür karşıma çkan farklı hatalar nedeni ile bir türlü kuramadım. İlk önce Mojave kurmaya çalıştım ancak onu kurarken her seferinde "service exited with abnormal code 1" hatası aldım. İnternette hata ile karşılaşanların açtığı konuları inceledim ve onlara verilen her tavsiyeyi denememe rağmen hatayı aşamadım.
En sonunda vazgeçtim ve HighSierra kurmaya karar verdim. HighSierrayı kurmaya çalışırken yine bir kaç hata verdi, şuan hataları hatırlamıyorum ama deneme yanılma yöntemi ile Fix İntelGFX seçili ve grafik bölümündeki 2 tane inject ile başlayan komutları seçili olarak boot ettiğimde boot tamamlanıyor ve dil seçimi ekranına ulaşıyorum. Türkçe dilini seçtikten sonra yaklaşık 5 saniyelik bir bekleme yapıyor ve resimdeki hatayı veriyor. İnternette bu konuyla ilgili yazılmış bir şey bulamadım.

Dosyaları sitede bulunan linkteki rehberlerden indirdim.

Sistem özellikleri alttaki gibi, bilgisayarda SSD'de Windows 10 kurulu HDD'ye kurmaya çalışıyorum hackintosu.

• Toshiba Satellite P75-A7200
  • Intel Core i7 (4th Gen) 4700MQ / 2.4 GHz Max Turbo Speed 3.4 GHz
  • 8GB 1600MHz DDR3 RAM
  • Intel HD Graphics 4600
  • 750GB HDD 5400 rpm
  • Intel Centrino Wireless-N 2230
  • Mobile Intel HM86 Express Mainboard

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum öncesi USB / Efı / Clover içinde HD 4400 geçen olan config dosyasını masaüstüne kaydedin.
Sonra bu dosyayı USB içinden silin.
Masaüstündeki dosyayı bu araç ile açın.
SMBIOS Macbook pro 13.2 olarak ayarlayın ve kaydedin. Bu dosyayı USB / Efı / Clover içine atın.
USB'den boot ettikten sonra options > config kısmından bu dosyayı seçerek kuruluma başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…