1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #11 Yabancı forumlarda open core kullanarak sorunu aşıyolar. Bende aynı sorundan muzdaribim fakat open core kullanamadığım için pes ettim artık.
Yabancı forumlarda open core kullanarak sorunu aşıyolar. Bende aynı sorundan muzdaribim fakat open core kullanamadığım için pes ettim artık.
emhhre Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 6 Ocak 2020 #12 1982 dedi: Yabancı forumlarda open core kullanarak sorunu aşıyolar. Bende aynı sorundan muzdaribim fakat open core kullanamadığım için pes ettim artık. Genişletmek için tıkla... Open Core hakkında hiçbir fikrim yok. Üşenmezsem yedek alıp temiz kurulum yapacam. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
1982 dedi: Yabancı forumlarda open core kullanarak sorunu aşıyolar. Bende aynı sorundan muzdaribim fakat open core kullanamadığım için pes ettim artık. Genişletmek için tıkla... Open Core hakkında hiçbir fikrim yok. Üşenmezsem yedek alıp temiz kurulum yapacam.