Kuzey Oğlu Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Makaleler 1 26 Ağustos 2024 #1 Buradaki macOS Catalina dosyası ikinci işletim sistemi kurmak için uygun mudur? MacOS Catalina ISO 10.15.7 : Apple : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive MacOS Catalina ISO 10.15.7with Patcher if installing on older hardware.I cant take credit, just wanted to help the community archive.org Ayrıca bu video macOS ikinci işletim sistemi kurma rehberi midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer öyle ise hemen kurmaya başlayacağım.
Buradaki macOS Catalina dosyası ikinci işletim sistemi kurmak için uygun mudur? MacOS Catalina ISO 10.15.7 : Apple : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive MacOS Catalina ISO 10.15.7with Patcher if installing on older hardware.I cant take credit, just wanted to help the community archive.org Ayrıca bu video macOS ikinci işletim sistemi kurma rehberi midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer öyle ise hemen kurmaya başlayacağım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.671 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 İlk olarak detaylı sistemini belirtir misin ?