Arkadaşlar selam. Ne yaptıysam kurulumun bitmesine 2 dk kala meşhur hatasını geçip başarılı kurulum yapamadım. Config 0-1-2 desktop olanları çokça denedim.
BIOS güncel ve gerekli ayarları yaptım. Overclock yapmadım.
Mojave/Sierra(Sierra'da kurulumun bitmesine 2dk kala direkt res atıyor) ile de denedim. Her zaman aynı hatayı aldım. Ayrıca tarihi birçok kez ileri geri de aldım. Sonuç değişmedi.
İmaj size ait. 32 GB ve 16GB'lık 2 farklı USB'de ve farklı USB portlarında denedim. Sanırım RX550 desteği yok bu yüzden kurulum tamamlanmıyor. Desteğinize ihtiyacım var çünkü mecbur bu kartla bir şekilde kurup bir projeye bakmam gerek.
Kart ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. İmajı ethernet ile mi, Wi-Fi ile mi indirdiniz? Hangi program ile yazdırdınız? Kart ile alakası olsa kurulum sonrası 7-8MB görüntü belleği olurdu diye düşünüyorum.
Hem Rufus hem WIN32DISK ile yazdırdım. Denedim ikisini de. Wi-Fi ile kesinti olmadan indirdim. Reddit dahil birçok yerde RX550'nin uyumsuz olduğu halde başarılı kurulum yapanları okudum, tek tezim bu. Hackintosh ilk defa kuracağım, uzman da değilim. Clover ekranında Ayarlar/BIOS sürümleri var. Anakartıma uygun olan hangisidir bilmiyorum ama oraya hiç dokunmadım.
macOS kurulumu sonrası sorun yaşamamak ve sistemin kararlılığı için genelde uygun SMBIOS kullanılması gereklidir. Clover configurator arcımınız indirelim. http://download1513.mediafire.com/bti7yx4xlupg/9wsabkqqw9iwa4p/Clover+Configurator.zip Aracı indirdikten sonra config.plist dosyasını bu...
İlgili dosyayı indirdim ama nasıl kullanacağım hakkında bilgim yok. Clover Configurator'u olduğu gibi flash belleğin içine mi atacağım, yönlendirir misiniz? Kendim yapabilecek gibi değilim. Rica etsem siz editleyip tarafıma yollar mısınız? BIOS sürümüm 7817V1A.
İmaj'da bir sıkıntı olabilir mi? Daha önce 10-20 kere indirdim kurdum fakat dün ben de kuramadım. Her zaman kurduğum sistemi bir daha kökten temiz kurulum yapacaktım ilk defa bu hatayı aldım.
Ben bundan 1 ay önce aynı flashla, aynı BIOS ile miss gibi kurulum yaptım fakat şimdi olmuyor, her şeyim aynı bir de... Üstelik sende de bu problemin olduğunu gördüm, belki de imajların imzalarında bir sıkıntı çıkmış olabilir. Herhangi bir şey çıkmış olabilir şu an, bilen birinin gelmesini bekliyorum.