macOS Catalina önyükleme ekranından sonra ekran kartını tanımıyor

volka

Hectopat
macOS Catalina kurmaya çalışıyorum, önyükleme ekranından sonra ekran kartını tanımıyor. Siyah ekranda kalıyor ancak monitörün ışığı sanki ekran görünürmüş gibi açık. Ekran kartım RX570 4 GB. HDMI ekranım HDMI girişinden bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Displayport ile deneme şansınız var mı? Benzer problemi Mojave'de yaşayanlar Displayport ile denediklerinde düzeltmiş.
Sorunum şu videodaki gibi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı : Asus Radeon RX 570 4 GB
işlemci: intel i7 3770
RAM: 16 GB Corsair 1600 MHZ DDR3
Anakart : Asus p8h77-v le,
650 Watt
250 GB Samsung evo SSD
Ayrıca yükme yaptığım catalina kealOScatalina10151KemalALKIN versiyonu. Benim sisteme göre clover mı güncellemem gerekli?

Zaten High Sierra kullanıyordum. High Sierra'da bu sorunu yaşatmıyor. BIOS ayarlarım rehbere göre. BIOS sürümü Asus'un sağladığı son sürüm. Config dosyası masaüstü sisteme göre ben Clover kaynaklı olduğunu düşünüyorum kemal alkin arkadaşımız bazı otomatik ayarlar yapmış acaba odan olabilirmi diye düşünüyorum. Benim sistemime göre o nasıl güncelleybilirim şayet kemal alkin arkadaşın yaptığı standart ayarlardansa.

Güncelleme gibi bir durum söz konusu değil. Şu şekilde dener misin?
Rehbere göre config dosyanı aç. SMBIOS 19,1 yap, Graphics kısmından Radeon De-init işaretle. Sonra config dosyanı indir. USB / Efı / Clover içindeki ile değiştir. Son olarak USB / Efı / Clover içinde sadece bu son yaptığımız config dosyası olsun. Diğer config dosyalarını sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…