Başlıktaki hatayı alıyorum şansıma iki kere bu hatayı almadan devam ettim ve kurulumu gerçekleştirdim. Ama şu anda bu hatayı geçip sistemi açamıyorum. Kemal hocamın yeni yayınladığı Catalina Final imajından yapıyorum kurulumu ve Ryzen için olan config dosyasını kullanıyorum BIOS ayarlarım da düzgün bundan önce 10.14.5 sürümü yüklüydü sistemimde.
BIOS sıfırla ardından varsa sürüm yükselt veya düşür yeniden yapılandır macOS için. Tekrar farklı usb portlarında dene. MSI zaten son dönemde Z390 Intel modellerde bile takılabiliyor bazı yerlerde.
İlk yaptığım iş bu oluyor hep kemal hocam. Şansa yine açabildim sistemi ondan sonra usb olmadan boot etmek için EFI dosyasını değiştirdiğimde sorun çözüldü şu anda kullanıyorum yardım için teşekkürler.
İlk yaptığım iş bu oluyor hep kemal hocam. Şansa yine açabildim sistemi ondan sonra usb olmadan boot etmek için EFI dosyasını değiştirdiğimde sorun çözüldü şu anda kullanıyorum yardım için teşekkürler.
Bilgisayarı tekrar tekrar başlatıp geçene kadar ısrar ettim. Yükledikten sonra da EFI dosyasını sabit diske kopyaladım usb olmadan boot etmek için daha sonra sorunla karşılaşmadım. Yani anlayacağınız bir şey yapmadım ısrar edince şansa sorunu atlatıp kurulumu tamamlayabildim.