Çözüldü macOS "considerRebuildOfPrelinkedKernel" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bizim imajı kullanıyorsun değil mi ? Bir de EFI klasörünü at bir kontrol edeceğim.

Bir de son defa PCIRootUID=1 komutunu dene.
Evet burdaki imajı kullanıyorum. EFI'yi upload edip hemen yükleyeceğim şimdi.

Bu arada peşinen belirteyim. Other klasöründe FakeSMC dahil hiçbir kext yok. Olduğu zaman takılıyor çünkü.

Bir diğer belirteceğim husus ise kasadaki tüm USB portları 3.1 destekliyor. 2.0 port maalesef yok.

Anakart'ın arkasında 2.0 bağlantılar olması gerekiyor. 3.0 çoğu zaman problem yaratabiliyor. 2.0'ı anakart girişlerinden kullanıp dener misin ?

Kusura bakmayın EFI konusunda çok tecrübesizim. Şimdi bu gönderdiğiniz ZIP içinde iki klasör var biri "üye efi" biri "_MACOSX" ikisinde de farklı kombinasyonlar var. Tam olarak hangisini atayım?
macOS X kombinasyonu ben macOS kullandığım için Winrar böyle bir gösterim oluşturuyor. Sen ''üye efi'' kısmını al.

Hocam, denedim. İlerleme var gibi. Ama en sonda görüntü gidiyor, sinyal yok diyor monitör. Sanırım ufak bir dokunuş kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…