macOS destekli klavye önerisi

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
MacBook'ta kullanmak üzere kablosuz bir mekanik klavye istiyorum. Royal kludge K61 ilgimi çekti. Güzel gibi. O tip bir şeyler arıyorum. Hotswappable olması tercihimdir. Yazı yazmak için ve programlama için kullanacağım. Klavye işlerini pek bilmiyorum, size güveniyorum bu konuda :)

Kod yazacaksın K380 öneririm. Kendim de kullanıyorum emin ol kullanmayan bilemez.
Önceden bu tarz klavye kullananlara sallardım ama bu klavyeler kadar rahat bir klavye yok bence şans ver.

Kod yazacaksın K380 öneririm. Kendim de kullanıyorum emin ol kullanmayan bilemez.
Önceden bu tarz klavye kullananlara sallardım ama bu klavyeler kadar rahat bir klavye yok bence şans ver.

Low profile bir şey düşünmüyordum aslında. Mekanik bir klavye daha çok işime gelirdi ama bu da taşınabilirlik açısından bayağı iyiymiş. Değerlendirilebilir.

Low profile bir şey düşünmüyordum aslında. Mekanik bir klavye daha çok işime gelirdi ama bu da taşınabilirlik açısından bayağı iyiymiş. Değerlendirilebilir.

Hocam bende sizin gibi düşünüyordum tam olarak. Hep oyuncu klavyesi tarzında klavyeler severdim ve kullanırdım. Etrafımda 10 tane yazılımcı arkadaşım var ve benimle beraber 6 kişi bu klavyeyi kullanıyoruz. Onlar övüyordu ama ben sıcak bakmıyorum. Sonrasında gerçekten küçük ve rahat bir klavye istediğimi anladım. Bence şans verin. Üstelik pilli ve 2 yıl boyunca içinde ki pil gidiyor. Sonrasında iyi bir pil takılırsa 2-3 sene gider. İncelemeyi yapalı oldu bayağı ve hala eksisi yok.

Hocam bende sizin gibi düşünüyordum tam olarak. Hep oyuncu klavyesi tarzında klavyeler severdim ve kullanırdım. Etrafımda 10 tane yazılımcı arkadaşım var ve benimle beraber 6 kişi bu klavyeyi kullanıyoruz. Onlar övüyordu ama ben sıcak bakmıyorum. Sonrasında gerçekten küçük ve rahat bir klavye istediğimi anladım. Bence şans verin. Üstelik pilli ve 2 yıl boyunca içinde ki pil gidiyor. Sonrasında iyi bir pil takılırsa 2-3 sene gider. İncelemeyi yapalı oldu bayağı ve hala eksisi yok.

Garip bir istek olacak ama klavye yazma sesini bana atabilir misiniz vocaroo gibi bir mp3 yükleme sitesinden vesaire? Biraz o konuya önem veriyorum da :)

Garip bir istek olacak ama klavye yazma sesini bana atabilir misiniz vocaroo gibi bir mp3 yükleme sitesinden vesaire? Biraz o konuya önem veriyorum da :)
Hocam klavyenin sesi çıkmıyor ki? :D Gerçekten kulaklık takılı değilken bile çok ama çok az geliyor ses.
Kardeşimin Huawei D15 laptopunun klavyesi daha sesli.
Bende çektim ama ses gelmiyor. Vocaroo | Online voice recorder
Dakikalı attım isterseniz dinleyin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam mikrofonu klavyeye sokmuş;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada bu K380'in galiba sadece macOS versiyonu vs varmış onu almayın. Direkt olarak normal K380 alın. Windows, macOS,Linux,Mobil hepsini destekliyor bu cihaz. Zaten bu tarz, tuşların simgeleri böyle.
1679687661972.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı