Tamam çok teşekkür ederim. Size zahmet olmazsa USB Windows yazdırdıktan sonra neler yapacağımı söyleyebilir misiniz? Çünkü yarın sabah erken saatte yapacağım. Size ulaşamazsam ne yapacağımı bileyim.
Şimdi ilk olarak. Windows kurulumun da macOS diskini silin ve oraya Windows'u kurun. Eğer iki tane Windows seçeneği gözükmez ise Windows EFI'sini tamir etmemiz gerekecek.
Bugün sabit diskte kurulu olan Windows 10 işletim sistemimi Casper V8 ile SSD'ye klonladım. Fakat yazılım sanırım Windows 10 ile uyumlu olmadığından hem sabit diskteki EFI bölümünü hem de SSD'ye kopyalaması gereken EFI bölümünü pert etti. İşlem bitince PC'yi açmak istediğimde "Checking Media...
Ben Windows sıfırlayıp sorunu giderdim. Size de çok teşekkür ederim. Lakin laptopa macOS yüklemeliyim. Akşam yükledikten sonra EFI silme kısımında yeni konu açıp oradan sizden yardım isteyeceğim.
Ben Windows sıfırlayıp sorunu giderdim. Size de çok teşekkür ederim. Lakin laptopa macOS yüklemeliyim. Akşam yükledikten sonra EFI silme kısımında yeni konu açıp oradan sizden yardım isteyeceğim.