Benim bir sorunum var. İşlemcim AMD ve bunun için macOS Mavericks indirdim. ISO dosyasıyla 8 GB'lık USB belleğime winrar üzerinden çıkarttım BIOS ayarlarını en ince ayrıntısına kadar yaptım ve şöyle bir ekran geliyor; "Diskleri Çıkarın Başlatmak İçin Bir tuşa basın". Basıyorum reboot and select vs gibi şeyler yazıyor. Basıyorum bu ekranda kalıyor. AMD işlemcilere de galiba sadece macOS Mavericks oluyor. Benim sorunum ne nerede hata yapmışım? Bilen birileri cevap verirse çok sevinirim.
AMD işlemcileri OS X desteklemiyor. Bunlar için özel kernel yama içeren Distrolar var. Bunların en günceli Yosemite. Eğer donanımın destekliyorsa bunlardan birini deneyebilirsin. Ancak AMD kurulumu normal kurulumlara benzemekle beraber farklı sorunları barındırabilir. Bu bağlamda ilk olarak forumda, bulmazsan Google ile senin donanımına benzer sistemlere ait kurulum rehberlerini incele.
AMD için kurulum distroları ve rehberleri için şu siteyi incele: AMD Systems - Hackintosh Zone
Soruma cevap verdiğin için teşekkür ediyorum.Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Şu linktede gördüğün üzere amd pclere kurulabiliyormuş bunun için indirmiştim.Belkide bios ayarlarında bir sorun yapmış olabilirim.bios ayarlarında yardım edicek biri varsa bana mesaj atabilir.Biosum baya eski bir bios ondan birsürü video izlesemde nafile belkide ben çözemiyorumdur.Birde dosyada sorun olucağını sanmam vmware üzerinde kurdum sorunsuz açtı.
Eğer AMD kurulumu yapmış, bu konuda bilgisi olan üyelerimizin yardımını istiyorsan sistem bilgilerini paylaşmalısın. Ayrıca bir önceki mesajda belirttim; Sosyal içinde AMD kurulum ile ilgili konuları araştırabilirsin. Kolay gelsin.