M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 12 Mart 2023 #1 Telegram Desktop'tan 100 GB'a yakın Mac'e video indirdim. O videoları harddiskime sürükledim. Şimdi o videoları silemiyorum. Nerede olduklarını bulamıyorum. 12.6.2 sürümünü kullanıyorum. Yardımcı olabilir misin rica etsem?
Telegram Desktop'tan 100 GB'a yakın Mac'e video indirdim. O videoları harddiskime sürükledim. Şimdi o videoları silemiyorum. Nerede olduklarını bulamıyorum. 12.6.2 sürümünü kullanıyorum. Yardımcı olabilir misin rica etsem?
Çözüm Recep Baltaş 12 Mart 2023 Disk Inventory X, Windows'taki WindirStat gibi. Diskte hangi dosya ne kadar yer kaplıyor görmenizi sağlıyor. Buradan indirebilirsin: Disk Inventory X Disk Inventory X, disk usage utility for Mac OS X www.derlien.com
Disk Inventory X, Windows'taki WindirStat gibi. Diskte hangi dosya ne kadar yer kaplıyor görmenizi sağlıyor. Buradan indirebilirsin: Disk Inventory X Disk Inventory X, disk usage utility for Mac OS X www.derlien.com
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Mart 2023 #2 Disk Inventory X, Windows'taki WindirStat gibi. Diskte hangi dosya ne kadar yer kaplıyor görmenizi sağlıyor. Buradan indirebilirsin: Disk Inventory X Disk Inventory X, disk usage utility for Mac OS X www.derlien.com Artı 0 Eksi Çözüm
Disk Inventory X, Windows'taki WindirStat gibi. Diskte hangi dosya ne kadar yer kaplıyor görmenizi sağlıyor. Buradan indirebilirsin: Disk Inventory X Disk Inventory X, disk usage utility for Mac OS X www.derlien.com