Tamam enes hocam çok teşekkür ederim ilginize. İyi geceler diliyorum size.
Enes hocam müsait miydiniz? Devam edelim mi denemeye yoksa konuyu kapatalım ister misiniz?
Çözüm bulunamayacak gibi
Konuyu kapatmaya gerek yok hocam, denenecek 2-3 tane daha konfigürasyon var. Onlarla da olmazsa benim elimden başka bir şey gelmiyor, bugün de pek müsait değildim. Yarın diğer konfigürasyonları da deneriz.
Hocam DisplayPort kablosunu takıp HDMI ile görüntü almaya devam ederken Hackintool'da konnektörler kısmında üstteki göz simgesine basar mısınız? Bir şeyler değişiyor mu bakalım.
Şuanda kullandığım güncel EFI dosyam. USBPortYaması yaptığım için bazı değişiklikler yaptım. Bilginize.
Enes hocam DisplayPort yaması ile ilgili kaynak var mı önerebileceğiniz?
Bugün de atamadım hocam kusura bakmayın, kaynak olarak buna bakabilirsiniz. Kendiniz uğraşıp çözmeye çalışabilirsiniz, bir yerde takılırsanız sorabilirsiniz.
General Framebuffer Patching Guide using Hackintool Please do not quote this guide in its entirety. Post a link instead. 15 Jan 2019: Intel FB-Patcher has been renamed to Hackintool. 19 Jan 2019: Guide overhauled. Please be aware of possible HDMI hot-plug issues. After boot you may have to...