El Capitan, Sierra, High Sierra ve en son iki sürüm de dahil olmak üzere ekran kartı hep 3 MB değiştiremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şu an ses çalıştıramıyorum.
Sisteminizi tam olarak belirtin, ayrıca bununla ilgili bir sürü konu var. Clover Configurator’ı doğru yapılandırmanız ve kurulması gereken kext’leri doğru şekilde kurmanız gerekiyor. Bunları yaptığınızı varsayıyorum ve tekrar sisteminizi tam olarak belirtmeniz gerekiyor ki doğru şekilde yardımcı olalım. Sadece anakartla bitmiyor maalesef.
Sisteminizi tam olarak belirtin, ayrıca bununla ilgili bir sürü konu var. Clover Configurator’ı doğru yapılandırmanız ve kurulması gereken kext’leri doğru şekilde kurmanız gerekiyor. Bunları yaptığınızı varsayıyorum ve tekrar sisteminizi tam olarak belirtmeniz gerekiyor ki doğru şekilde yardımcı olalım. Sadece anakartla bitmiyor maalesef.
Merhaba; yanıtınız teşekkür ederim macOS da sistem özelliklerini hangi uygulama ile alabilirim bilmiyorum,forumla ilgili pek bilgim yok cevap yazıp engel alıyorum. RAM olarak 8 GB DDR 3 1867 MHZ bellek kullanıyorum bir de Curicial 240 GB SSD kullanıyorum.
Ses sorunu çözüldü teşekkür ederim.
Sistem özellikler i ile ilgili resim çekebildim eğer yardımı olursa,
Merhabalar mevcut ekran kartı 3 MB sorunla ilgili gelişmeyi paylaşmak istedim, Anakart BIOS'u son sürümü güncelleme yaptıktan sonra doğru çözünürlük verdi, fakat 7 MB olarak kullanıyor burdan sonra yapacak bir durum olur mu acaba?